Uncategorized

Portofelul digital al PayPal este în cloud

cloudPayPal este lider în domeniul plăților mobile și digitale, așa cum arată două studii efectuate de Yankee Group și comScore. Studiile indică faptul că PayPal este cel mai folosit portofel digital în Statele Unite, surclasându-și competitorii. În Europa Centrală și de Est, plățile mobile reprezintă 25% din plățile totale realizate prin intermediul PayPal.de Marian Crăciun

Atunci când este vorba de portofelul PayPal, Damien Perillat, Managing Director PayPal CEE, subliniază faptul că acesta există “în cloud”, nu este dependent de un dispozitiv anume și poate fi accesat în mai multe moduri.

 „Portofelul digital al PayPal este în cloud și nu este dependent de niciun dispozitiv anume, ci poate fi accesat în mai multe moduri: de pe computer, telefon mobil, tabletă sau, pur și simplu, prin intermediul unei identificări pe baza adresei de email sau a numărului de telefon. Mai mult, informațiile financiare sensibile sunt stocate în siguranță în cadrul PayPal și nu pe un dispozitiv propriu-zis. Riscul compromiterii informațiilor financiare a fost redus în mod semnificativ, consumatorii beneficiind în continuare de funcționalitate și flexibilitate în efectuarea plăților de pe orice dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă”, spune Damien Perillat.

Potrivit studiului Yankee Group, PayPal este metoda mobilă de plată utilizată de cei mai mulți americani (11.97%), pe locurile următoare situându-se aplicația Starbucks și Google Wallet. Studiul arată și că popularitatea PayPal în SUA este mai mare decât a următoarelor șapte metode de plată mobile plasate pe următoarele locuri în clasamentul Yankee Group.

 Pe de altă parte, un raport ComScore indică faptul că trei sferturi dintre americani se gândesc la PayPal atunci când vine vorba de portofel digital, jumătate dintre ei (48%) utilizând deja portofelul PayPal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button