BusinessMarketing & Advertising

PokerStars și UFC lansează campania UFC și PokerStars Octagon Chip

PokerStars și UFC lansează campania UFC și PokerStars Octagon Chip, oferind fanilor șansa de a câștiga premii incredibile. Chips-urile au valori diferite –  “grozav” (verde), “ridicol” (argint) și “schimbătoare de viață” (aur) -, iar disponibilitatea acestora devine din ce în ce mai rară pe parcursul jocului, oferind posibilitatea de a debloca premii precum articole promoținale UFC & PokerStars și, nu în ultimul rând, experiențe fabuloase.

Pentru a sărbători lansarea, PokerStars pune la bătaie un Octagon Chip de Aur, extrem de rar, precum și  22 de pachete Silver Octagon Chip, constând în articole promoționale. Chip-ul Octagon de Aur îl va trasforma pe norocosul câștigător în șeful UFC pentru o zi, urmând ca alături de Dana White, președintele UFC, să ofere câștigătorului centura la categoria super-grea, la meciul UFC® 241: CORMIER vs. MIOCIC 2.

Chip-ul Octagon de Aur poate fi câștigat numai cu PokerStars, partenerul exclusiv de poker UFC la nivel global, acesta acoperind costurile de cazare de lux și cheltuielile de călătorie și oferind acces VIP la eveniment. Campania PokerStars UFC KO Poker se desfășoară în perioada 12 -15 iulie, oferind șansă de a câștiga premii uimitoare.

 “Vânătoarea” pentru câștigătorul acestei experiențe de neuitat a debutat cu concursuri speciale “Truth or Bluff”  în data de 5 și 6 iulie la PokerStars Lounge din cadrul UFC Fan Experience la Centrul de Evenimente Downtown Las Vegas.

Câștigătorul Chip-ului Octagon de Aur va fi anunțat în data de 26 iulie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button