GadgetTrends

PlayStation4, peste 5,3 milioane de unităţi vândute global

Sony-PS4Producătorul de electronice Sony, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a anunţat că vânzările cumulate ale consolei PlayStation4 (PS4) au depăşit 5,3 milioane de unităţi pe data de 8 februarie 2014, vânzările păstrându-se pe un trend ascendent.

“Suntem încântaţi de numărul mare de utilizatori de la nivel global care văd în PS4 cea mai bună platformă de jocuri şi după terminarea sărbătorilor de iarnă”, a declarat Andrew House, Preşedinte şi Group CEO al Sony Computer Entertainment Inc.

Sony PS4 la un nou record: peste 7,1 milioane de sesiuni de joc prin streaming online în prima lună

“Conform celor mai noi informaţii publicate de NPD Group, PS4 a fost cea mai bine vândută consolă în ianuarie în SUA, păstrându-se trendul ascendent din luniile precedente. Suntem recunoscători fanilor PlayStation pentru suportul şi entuziasmul lor. Pe 22 februarie se va lansa PS4 şi în Japonia şi sunt foarte nerăbdător să împărtăşim experienţa unică oferită de PS4 şi cu fanii niponi de jocuri”, a mai spus acesta.

Printre cele mai vândute titluri se numără Call of Duty®: Ghostsde la Activision, Assassin’s Creed®IV Black Flag™ publicat de Ubisoft, Battlefield 4™ și FIFA 14 aparţinând de Electronic Arts Inc., dar și Killzone™ Shadow Fall  de la Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button