Uncategorized

Plati procesate de 41 de miliarde de dolari prin PayPal in T1 din 2013

In primele trei luni ale anului curent, volumul platilor procesate de PayPal a fost de 41 miliarde de dolari, in crestere cu 22% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2012. In perioada mentionata, PayPal a procesat 7.5 milioane de tranzactii in fiecare zi.

Veniturile companiei au ajuns la 1.5 miliarde de dolari in primul trimestru al anului curent, mai mari cu 20% fata de aceeasi perioada din 2012. In primele trei luni ale anului, 51% din veniturile PayPal – adica 795 milioane de dolari – au fost generate de pietele internationale.

Ritmul de adoptare al PayPal de catre consumatori, comercianti si dezvoltatori este unul dintre cele mai rapide din ultimii ani. Misiunea noastra este ca PayPal sa fie indragit de toti utilizatorii si sa punem la dispozitie noi modalitati de a-l folosi in fiecare zi”

David Marcus, Presedintele PayPal.

Dupa o crestere cu cinci milioane a numarului de utilizatori ai PayPal in ultimul trimestru din 2012, numarul celor care folosesc platforma a continuat sa creasca in acelasi ritm si in primele trei luni din 2013: inca cinci milioane de utilizatori s-au alaturat comunitatii PayPal, aceasta ajungand la 128 de milioane de persoane in intreaga lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button