GadgetPC & Laptop

Philips All-In-One cu sistem de operare Android ajung și în România

Philips Smart All-In-One S221C4AFD_1MMD a lansat un o nouă serie de monitoare tactile Philips cu sistem de operare Android integrat, facilitând astfel accesul rapid la Internet şi la un conţinut multimedia nelimitat. Display-urile Philips Smart All-In-One sunt disponibile în două versiuni, de 21,5 inci şi 23 inci, şi oferă uşurinţă a utilizării şi o experienţă de vizualizare foarte bună acasă, dar şi în zonele cu acces public precum cafenele, şcoli şi loby-urile hotelurilor.

Monitorul IPS Philips Smart All-In-One S221C4AFD cu display de 21,5 inci şi monitorul ADS S231C4AFD cu display de 23 inci dispun de mod de vizualizare widescreen 16:9 cu suport full HD pentru o experienţă de divertisment imersivă. Display-urile rulează sistemul de operare Android 4.2 şi dispun de un procesor Quad-Core ARM, Nvidia Tegra T33 de 1,6 GHz. Monitoarele produc imagini clare, sunt lipsite de efectul de flicker, iar luminozitatea şi culorile puternice le permit utilizatorilor să vadă filme HD la o calitate excelentă, experienţa fiind completată de un sunet stereo foarte bun.

“Există o cerere în creştere pentru dispozitive hibride care înlesnesc experienţa utilizatorilor,” a precizat Thomas Schade, vice preşedinte EMEA în cadrul MMD.  “Display-urile Smart All-In-One le oferă utilziatorilor cele mai bune funcţii din ambele lumi: acces uşor la aplicaţiile Android şi un display performant şi ecrane largi de 21,5 inci şi 23 inci.”

Navigarea pe display-urile Smart All-In-One este intuitivă şi mult mai distractivă. Nu este nevoie de conectarea la un PC, display-ul având toate funcţionalităţile integrate. Având acces direct la Google Play Store, utilizatorii se pot bucura de acces imediat la o lume plină de aplicaţii de gaming, ştiri, reţele sociale. Acasă, întreaga familie se poate bucura de jocurle Android preferate cu ajutorul ecranului spaţios şi capabilităţilor full-touch şi pot comunica cu prieteni prin intermediul reţelelor sociale. Folosit în afara casei, Smart-All-In–One este dispozitivul ideal ce oferă acces uşor la aplicaţii de informaţii în şcoli, spitale, lobby-urile hotelurilor şi restaurante.

Datorită tehnologiei tactile, Smart All-In-One permite realizarea de gesturi tactile intuitive precum pinch, zoom, rotare, swipe şi scroll, iar icoanele largi sunt uşor de citit, factor important în locurile publice unde vizualizarea ar putea să fie alterată. Pentru şi mai multă convenienţă şi ergonomie, display-urile Philips Smart All-In-One pot fi ajustate la o poziţie aproape orizontală sau aşezate pe verticală pentru utilizarea la birou.

Deşi sunt foarte performante ca dispozitive stand-alone, display-urile Smart All-In-One dispun de o conectivitate excelentă, având 2 porturi USB la care se poate conecta orice dispozitiv cu USB – stick de memorie, cameră web, imprimantă şi smartphone-uri. Şi pentru că face din Smart All-in-One parte a unui setup de birou convenţional, utilizatorii pot ataşa o tastatură şi un mouse. Display-urile dispun de un webcam integrat, un microfon, WiFi ce suportă standardele 802.11 b/g/n, memorie de 2 GB şi un spaţiu de stocare de 8 GB ce poate fi mărit cu ajuutorul unui card SD.

Monitorul Philips S221C4AFD va fi disponibil din luna aprilie la un preţ de 1999 lei, iar modelul S231C4AFD este disponibil din luna martie la un preţ de 2099 lei.

Specificaţii tehnice – Philips Smart All-In-One Displays

LCD panel type, size21.5-inch or 23-inch ADS LCD with 2-point touch
Backlighting technology21.5-inch: IPS LCD

23-inch: ADS-LCD

Optimal resolution1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness250 cd/m²
Display colours16.7 M
System specifications
 • Operating system: Android 4.2
 • Processor: Quad-core, ARM-based, Nvidia Tegra T33, 1.6GHz
 • Built-in memory capacity: 2GB DDR3, 8GB EMMC Flash
 • External memory expansion: Optional external
 • SDHC card, or USB flash drive up to 64GB, or external HDD
Connectivity
 • Signal Input: VGA (Analog ), MHL-HDMI (digital, HDCP), RJ 45
 • SDHC card slot
 • Wireless connections: Wi-Fi (Built-in), Wireless LAN (802.11 b/g/n)
 • USB: USB 2.0 x 2
 • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone jack
 • Webcam: 1 MP
 • Mic in
Preloaded appsCamera, Email, Gallery, Google Play, Music Player, Setting, Youtube, Web Browser
StandTilt: 12~54 degree
SustainabilityEnvironmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury Free

Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standardsRegulatory Approvals CCC, CECP, CE Mark, CEL, FCC Class B, cETLus, WEE

Philips Smart All-In-One S231C4AFD Philips Smart All-In-One S221C4AFD_2

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

Philips Smart All-In-One S231C4AFD_2

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button