Life&StyleLuxury

Petrecere exclusivă cu DJ Carlos Campos în Mamaia

Petrecere Carlsberg - MamaiaCarlsberg va organiza sâmbătă, 24 august, o petrecere incendiară în Mamaia, unde îl va avea drept invitat special pe DJ Carlos Campos. Sosit special din Paris, DJ Carlos Campos va da tonul distracţiei pe plaja Rex, începând cu ora 17:00.

În cadrul campaniei estivale, Carlsberg a fost alături de consumatorii săi pe toată durata verii, oferindu-le surprize sub sloganul That calls for a Carlsberg. Pe 24 august, plaja Rex din Mamaia devine centrul distracţiei, alături de Carlsberg şi iubitorii de petreceri şi bere de calitate.

În această sâmbătă, prietenii Carlsberg sunt invitaţi la evenimentul special organizat pentru ei. DJ Carlos Campos va întreţine atmosfera cu sound-ul său original, un mix de electro şi latino. Carlos Campos este un DJ şi producător originar din Chile, care şi-a câştigat notorietatea în Franţa, fiind primul DJ din Barrio Latino din Paris, începând cu anul 1999.

Produsă după reţeta daneză a tânărului antreprenor J.C. Jacobsen, încă din anul 1847, berea Carlsberg este distribuită în peste 140 de pieţe din întreaga lume, România fiind una din pieţele pe care această marcă este prezentă.

Brandul Carlsberg a fost lansat pe piaţa din România în anul 2001, iar în prezent deţine o poziţie puternică pe segmentul super premium, remarcându-se ca o marcă inovativă şi participând activ la crearea unor momente unice în viaţa consumatorilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button