Life&StyleLuxury

Peste 20 de echipaje se vor întrece în competițiile Regatei Callatis

regata LimanuPeste 20 de echipaje se vor întrece în competițiile Regatei Callatis pentru a desemna câștigătorul Trofeului Black Sea Sailing 2013 la clasele Racer și Cruiser.

Black Sea Sailing Association și Primăria Municipiului Mangalia organizează în perioada 31 august – 1 septembrie regata Callatis powered by Țiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz, competiție ce se va desfășura între Marina Mangalia și Marina Eforie Nord.

“Este cea de-a treia regată din cadrul Trofeului Black Sea Sailing 2013 și cea de-a cincea din Cupa McCann Erickson. Totodată, este o cursă cu mari emoții pentru majoritatea echipajelor, fiecare va încerca să recupereze sau să fructifice rezultatele obținute pe parcursul sezonului. Ne așteptăm la o cursă intensă cu atât mai mult cu cât ne vom confrunta și cu schimbările meteorologice specifice sfârșitului de august. Alături de partenerul Black Sea Sailing Association pentu 2013, Țiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz, am avut un sezon frumos, cu mai multă competitivitate și mai multă performanță decât în alți ani” , este de părere Adrian Niță, skipper în cadrul unuia dintre echipajele participante la competiție.

Printre echipajele favorite, conform rezultatelor de până acum, se numără Benga, Tortuga, Simina și Alexandra. “Ne bucurăm că putem sprijini sportul nautic prin implicarea în organizarea regatei Callatis. Aceast demers face parte dintr-o serie mai amplă de inițiative ale Primăriei Municipiului Mangalia de susținere a activităților sportive ce au ca scop dezvoltarea turismului nautic în zonă”, a declarat Radu Cristian, Primarul Municipiului Mangalia.

Aflat la a doua ediție, Trofeul Black Sea Sailing a avut în acest an drept partener principal brandul Țiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz.

“Țiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz este un partener tradițional al competitivității, performanței și fair-play-ului, astfel că asocierea cu Trofeul Black Sea Sailing a venit în mod natural. Am regăsit în evoluția echipajelor pe parcursul sezonului de yachting eleganța, forța și implicarea caracteristice brandului Țiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz “, spune Daniel Antor, director general al Ţiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz.

Câștigătorii Trofeului Black Sea Sailing la cele două categorii de competiție, Racer și Cruiser, vor fi recomensați cu premii constând în reduceri la taxele de cheiaj în Marina Eforie Nord, astfel: ocupanții locului I vor primi o reducere de 75% la plata acestor taxe, pentru locul al II-lea reducerea este de 50% iar pentru locul al III-lea de 25%.

Pe lângă regatele Poseidon, Benetteau și Callatis, cuprinse în cadrul Trofeului Black Sea Sailing, două regate au mai făcut parte din Cupa McCann Erickson. Câștigătorii Cupei McCann Erickson la cele două categorii de competiție vor primi câte un echipament complet Marine Pool.

Cupa McCann Erickson a luat naștere la începutul acestui sezon din unirea forțelor a trei dintre cele mai importante organizații de yachting din România: Black Sea Sailing Association, Life Harbour și Yacht Club Regal Român.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button