Parenting

Peste 1.000 de participanţi înscrişi la „The Most Beautiful Truck & Chopper Festival – 2013„

chopperAnul acesta va avea loc pentru prima dată în România „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival”, un eveniment unic, organizat de U.N.T.R.R, IFPTR si Adbrain Partners. Până în prezent,  peste 1.000 de concurenţi s-au înscris în concurs pe siteul festivalului. Datorită interesului în continuă creştere pentru acest eveniment, organizatorii au decis prelungirea perioadei de înscriere până la 01 septembrie.

Înscrierile în competiţie sunt în toi pe site-ul festivalului: www.choppertruckfestival.com, unde sunt aşteptaţi în continuare şoferii profesionişti şi posesorii de camioane şi choppere care vor să se facă cunoscuţi în faţa întregii ţări cu îndemânarea personală sau cu frumuseţea şi unicitatea vehiculelor lor.

Din totalul de participanţi, doar 50 vor intra în fiecare dintre cele 3 semifinale, care vor avea  loc în data de 21 Septembrie, pe autodromul IFPTR din Tg Mures. Selecţia se va face în funcţie de voturile şi de punctajele acumulate la testele de pe website. În marea finală din 22 Septembrie vor intra doar cei mai buni şoferi, cei care vor reuşi să convingă membrii juriului despre aptitudinile lor.

La categoria Cel Mai Frumos Camion şi Cel Mai Frumos Chopper se va juriza aspectul general exterior al camionului şi chopperului, elementele decorative, starea generală  de întreţinere a acestuia, motorizare, originalitate, armonia tuturor echipărilor opţionale.

La finalul acestor probe vor fi desemnate cele mai frumoase vehicule tunate, pentru fiecare categorie în parte. Câştigătorii probelor ”Cel Mai Frumos Camion” si „Cel Mai Frumos Chopper” se vor bucura de premiile de mii de euro.

În competiţia „Cel Mai Bun Sofer Profesionist – IFPTR”, şoferii vor susține 1 probă teoretică (vizând cunoștințele de exploatare și conducere rațională a autovehiculelor), urmate de 2 probe practice (una de siguranță rutieră și alta de arimare a încărcăturii – ambele inedite si deosebit de spectaculoase), iar la final participantul care a obţinut cel mai mare punctaj din partea juriului va castiga titlul de „Cel Mai Bun Şofer Profesionist- IFPTR” si premiul de 2000 de euro.

Juriul va fi format din personalităţi din presa şi industria auto-moto şi  a transporturilor, reprezentanţi ai organizatorilor şi reprezentanţi ai sponsorilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button