EuropaTravel

Perfect Tour, lider regional pe segmentul de business travel

travelPerfect Tour, una dintre cele mai puternice agentii de turism din Romania, continua strategia agresiva de expansiune in Europa Centrala si de Est (CEE), marindu-si portofoliul de clienti corporate si devenind lider regional pe segmentul de business travel.

Dupa ce, la inceputul anului 2013, Perfect Tour Romania a castigat licitatia internationala pentru cel mai important cont de travel din CEE si are grija cu profesionalism de toate miscarile celei mai mari companii regionale din domeniul petrolier/energie, Perfect Tour Moldova a alaturat grupului cel mai important cont de travel local. Organizatia mondiala pentru care Perfect Tour Moldova a devenit furnizor detine unul dintre principalele bugete de travel din Republica Moldova.

Strategia Perfect Tour de abordare a managementului serviciilor de business travel, conceputa cu mai mult timp in urma, are rezultatele scontate. Ne-am construit strategia pe parteneriate globale si regionale solide, dar motorul a fost si este abordarea locala a clientilor corporate si consolidarea regionala a acestora”

Marian Ionescu, directorul comercial al Perfect Tour

“Suntem, astfel, prima companie de BTM (Business Travel Management) care furnizeaza serviciile sale consolidate la nivel regional”, subliniaza Marian Ionescu, punctand ca “Ne dezvoltam continuu parteneriatul cu Global Star, in Romania si Republica Moldova, si oferim aceeasi calitate maxima si valoare adaugata in toate tarile in care operam, prin diviziile locale strategice, foarte puternice pe segmentul BTM”.

Fondata in 2004, Perfect Tour a inregistrat una dintre cele mai puternice expansiuni pe piata de travel din Europa Central si de Est, urcand pana pe primele pozitii ale topului celor mai buni touroperatori din Romania si consolidandu-si permanent pozitia regionala. In ultimii ani, Perfect Tour si-a infiintat strategic propriile companii in afara granitelor, in tari precum Statele Unite, Rep. Moldova, Ucraina si Bulgaria. Iar, de curand, Perfect Tour a preluat doi operatori corporate importanti din Cehia si, respectiv, Slovacia, in portofoliul sau de business travel fiind reprezentate toate industriile, de la petrol, gaz, si energie, pana la domeniile “Pharma”, finante, IT & Telecom, etc..

Perfect Tour a incheiat anul 2012 cu o cifra totala de afaceri de 30 milioane de euro, iar la sfarsitul primelor sase luni din 2013 cifra totala de afaceri a ajuns deja la 27 milioane de euro, previziunile pentru anul in curs indicand o crestere de 60%, pana la 50-52 milioane de euro. Din aceste sume, segmentul de management al serviciilor de business travel a reprezentat o parte deosebit de importanta.

“Estimam ca la sfarsitul lui 2013 ponderea BTM din cifra totala de afaceri va fi de circa 75%, in crestere cu 28% fata de 2012”, conchide Marian Ionescu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button