TravelTrends

Perfect Tour investește peste 200.000 de euro și aduce conceptul Travel Boutique în România

perfect-tourPerfect Tour lanseaza, in premiera pe piata din Romania, Travel Boutique, un concept rezultat in urma unui sondaj realizat pe un esantion reprezentativ de zece mii de pasionati de calatorii. Situat ultracentral, pe bulevardul Calea Victoriei, la numarul 100, langa Hotelul Athenee Palace Hilton si vizavi de Hotelul Radisson Blu, Travel Boutique-ul raspunde pe deplin preferintelor celor mai exigenti clienti. 

Cu o atmosfera nobila, elevata, si un design itinerant, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, concept store-ul nu are nicio legatura cu o agentie de turism obisnuita. Clientii se pot relaxa si inspira intr-una dintre cele patru zone tematice (Disney, Croaziere, Circuite Explore si Exotice) si pot gasi orice cauta sau viseaza in materie de calatorii, dar sub o forma marcata de profesionalism si reinterpretata in detaliu, in cel mai pur stil Perfect Tour.

Travel Boutique-ul are o suprafata de peste 200 de metri patrati, fiind unul dintre cele mai impunatoare si stilate showroom-uri de calatorii din Romania. Iar locatia a fost aleasa sa raspunda complet preferintelor exprimate de pasionatii de calatorii, in cadrul sondajului realizat de Perfect Tour.

Astfel, concept store-ul are o orientare premium (72% dintre repondenti), este amplasat central si dispune de parcare (43% dintre repondenti) si ofera o atmosfera relaxanta, vintage, si servicii de calatorie personalizate in cel mai mic detaliu (consultantii se transforma in asistenti personali de calatorie – 46% dintre repondenti).

Amenajarea primului Travel Boutique din Romania a durat peste patru luni, totul, de la vitrinele interactive, la tavanele in stil vitraliu si mobilier, fiind facut pe comanda. Investitia a depasit 200.000 de euro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button