Going OutLife&Style

PAROL – Art Concept Bistro, o aparitie inedita in peisajul restaurantelor si bistrourilor bucurestene

Inceputul anului a marcat totodata si lansarea PAROL – Art Concept Bistro, o aparitie inedita in peisajul restaurantelor si bistrourilor bucurestene, deschis la jumatatea lunii ianuarie 2020.

Aflat intr-o casa boiereasca din strada Popa Nan, PAROL isi asteapta oaspetii in 4 incaperi luminoase, a caror capacitate totala este de 47 de locuri la masa. Decorul este ingenios, intr-un stil ce-ar putea fi denumit retro-smart, adaptat spatiului casei ce dateaza de la 1.900 si pune in valoare multe piese superbe de mobilier vintage, de colectionar, printre care si un patefon Belle Epoque, perfect functional, ce incanta mesenii cu acorduri  de serate interbelice.

Un mare plus pentru bistro este prezenta unei camere de joaca pentru copii, ce comunica direct cu o camera destinata parintilor, separate de restul incaperilor printr-un coridor, asa incat parintii isi pot supraveghea linistiti prichindeii, in timp ce savureaza preparatele restaurantului, iar ceilalti clienti nu sunt deloc deranjati de galagia si entuziasmul celor mici.

De ce PAROL? Pentru ca cei 4 tineri antreprenori care au lansat acest bistro il vad ca pe o promisiune facuta celor ce intra in casa boema din Popa Nan: “Ne-am gândit să îi spunem PAROL pentru că am făcut o promisiune; să îți oferim o experiență completă, un ambient deosebit, mâncare gustoasă, bautură aleasă și multă voie bună.

Conceptul de Art Bistro face parte din aceasta experienta pe care cei 4 tineri antreprenori si-au propus sa o ofere publicului: “Pentru că ne plac locurile care spun o poveste, am decis să cream acest concept unic, unde arta se îmbină cu mâncarea caldă și atmosfera deosebită. Ideea de artă din PAROL vine din propriile pasiuni. Vrem să oferim șansa oamenilor talentați să își expună operele și să fie admirați de toți cei care ne calcă pragul. Ei decid pentru cât timp și în ce condiții, e nevoie doar de disponibilitate și curaj. Astfel, noi câștigăm un decor unic cu caracter eclectic într-un spațiu vintage, în timp ce artiștii câștigă admirație și recunoaștere. Toate acestea contribuie la o experiență aparte pentru oaspeții noștri, care se pot delecta cu o galerie de artă în timp ce savurează bucatele pe care le oferă PAROL Bistro.

Bucataria este spatiul lui Andrei Popa aka Hipster Jesus, concurent Top 10 MasterChef: “Concursul MasterChef mi-a deschis usa catre o bucatarie profesionala unde pot demonstra si pune in practica talentul si ideile culinare. Sunt hotarat sa va arat ca tocmai aceasta pasiune si determinare reprezinta reteta de succes in bucataria PAROL. Pregatiti-va simturile pentru preparatele si conceptul pe care PAROL Art Concept Bistro are sa vi le ofere!

Meniul cuprinde burgeri, quesadilla, paste, sandwiches, gustari si deserturi delicioase, precum Parol ca-i de vis: banana bread servita cu sos de ciocolata alba si cafea, sau Papanasi trasi in teapa: papanasi pe frigaruie serviti cu dulceata si iaurt cu miere si cimbru. Vinurile sunt de la Domeniile Averesti si completeaza perfect paleta de savori din meniu.

Adresa PAROL Art Concept Bistro: Strada Pppa Nan 95, Bucuresti

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button