FashionTrendsTrends by M

Pantofii perfecți pentru a te (re)apuca de jogging

Dă-i unei fete pantofii potriviți și… poate cuceri orice trail de alergare. Ai citit bine, încălțămintea potrivită face diferența între corvoadă și plăcere, când vine vorba de jogging.

Jogging-ul poate fi practicat la orice vârstă, atâta timp cât nu există contraindicații din partea medicului și este varianta gratuită pentru a-ți îmbunătăți forma fizică și sănătatea.

Alegarea în aer liber contribuie la reducerea inflamației din organism, scade nivelul zahărului din sânge și constituie un anti-depresiv natural. În plus, activează metabolismul și te face să arzi mai multe calorii pe tot parcursul zilei.

Ajutorul tău de nădejde pentru o alergare benefică este o pereche de sneakers potriviți. Noi am căutat printre noile colecții epantofi.ro pentru tine și am pregătit o mini listă de shopping, dar și de avantaje pe care să le cauți atunci când alegi pantofii de alergare.

Regula numarul 1: nu alege niciodată sneakers lifestyle (de oraș) pentru alergare, deoarece îți vei strica atât pantofii cât și articulațiile tale. Dacă nu sunt etichetați “running”, nu sunt alegerea potrivită, oricât de frumoși ar fi.

Chiar dacă nu știi nimic despre universul pantofilor de alergare, este suficient să îți amintești cuvântul “amortizare” pentru a identifica perechea potrivită.

Încălțămintea cu amortizare are grijă de picioarele tale și îți permite o alergare fără dureri sau riscuri. Concepuți pentru atleții de cursă lungă și viteză mică sau medie, acești sneakers sut perfecți pentru toată lumea.

Asics gel nimbus  sunt recunoscuți la nivel internațional ca unul dintre cele mai bune modele cu amortizare pentru 2024.

Pe lângă amortizare, caută modele cât mai ușoare, care îți vor pemite să îți  îmbunătățești viteza.  New Balance fuelcell cu talpă din spumă cântăresc doar 210 grame și au un design care te “lansează” înainte, făcând o parte din muncă pentru tine.

Echilibrul și stabilitatea sunt alte două avantaje pe care trebuie să le pretinzi de la sneakerșii tăi, mai ales dacă alergi de mai multe ori pe săptămână. Hoka Bondi susține talpa piciorului și oferă toată amortizarea de care ai nevoie pentru a alerga distanțe din ce în ce mai lungi.

Revenind la începători, dacă îți dorești să începi să alergi din acest sezon, o pereche de

On Cloudmonster  este o alegere bună pentru asfalt. Amintește-ți că o pereche de “trainers” reprezintă și o variantă fericită pentru orice city break și plimbare lungă.

Descoperă în magazinele Epantofi și pe epantofi.ro mai multe variante pentru stilul și bugetul pe care îl cauți.

Investește într-o pereche de sneakers de calitate. Tehnologia din spatele design-ului are un cost care te va răsplăti mai mult decât îți imaginezi.  Acum ești gata să cucerești primul tău trail!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button