TravelTrends

Orașe în care merită să călătorești în perioada următoare dacă ești pasionat de fotbal

Așadar, iată ce orașe poți vizita în perioada următoare dacă ești pasionat de fotbal:

În cazul în care ești pasionat de fotbal și de călătorii poți avea parte de o experiență de neuitat în perioada următoare. Se apropie finalele competițiilor europene, iar acestea sunt organizate în orașe aflate aproape de România, Istanbul, Budapesta și Praga.

În plus, orașe ca Milano și Londra sunt mereu ofertante din punct de vedere fotbalistic, iar prețul biletelor de avion nu este tocmai mare. În plus, sunt curse zilnice din marile orașe, ceea ce reprezintă un plus.

1. Istanbul

Acest oraș va găzdui finala Champions League din 2023 pe Ataturk Olympic Stadium. În Istanbul poți ajunge atât cu mașina, mai ales dacă locuiești în sudul României, fie cu avionul, existând zboruri directe din marile orașe. Durata zborului este de aproximativ o oră, astfel că nu vei petrece foarte mult timp în avion. Istanbul este foarte ofertant și din punct de vedere turistic, fiind un oraș încărcat de istorie. În plus, faptul ca este situat pe două continente reprezintă un alt punct de atracție. Moscheile din oraș, Turnul Galata și Palatul Topkapî sunt doar câteva dintre cele mai vizitate obiective turistice din Istanbul. În plus, o croazieră pe Bosfor este tot timpul recomandată.

2. Budapesta

Un alt oraș aflat în apropierea României, în care se poate ajunge atât cu mașina cât și cu avionul, este Budapesta. Capitala Ungariei va găzdui pe 31 mai finala Europa League, pe Puskas Arena. Europa League este a doua competiție ca importanță organizată de UEFA la nivel de cluburi, însă și în acest sezon sunt nume grele ramase în competiție. Drept dovadă, Manchester United este principala favorită să câștige Europa League, cu cota 2.50 la pariuri sportive. Juventus Torino are cota 6.00, la fel ca AS Roma. Bayer Leverkusen are cota 8.00, iar Sporting Lisabona are cota 9.50. Aceste cote pot fi accesate pe NetBet, primul operator licențiat de ONJN după schimbarea legislației. Toate meciurile din Europa League pot fi accesate și în secțiunea NetBet pariuri live fotbal în momentul desfășurării lor, cu o mulțime de selecții disponibile.

3. Praga

Capitala Cehiei va găzdui finala Conference League pe 7 iunie, pe Fortuna Arena. Pentru mulți oameni, Praga este ca un muzeu în aer liber, ce se remarcă prin arhitectura spectaculoasă a clădirilor. Este și un oraș ideal pentru city break Castelul din Praga este unul dintre principalele obiective turistice, de unde poate fi văzută și o panoramă superbă asupra orașului. De asemenea, Charles Bridge este vizitat de toți turiștii, iar o croazieră pe Vltava este și ea recomandată.

4. Londra

Șapte echipe din Londra participă în acest sezon de Premier League, astfel că o experiență la un meci din unul dintre cele mai spectaculoase campionate de fotbal din Europa este de încercat. Atenție însă, biletele la unele meciuri pot fi dificil de procurat. Dar și Londra este un oraș foarte atractiv din punct de vedere turistic. Este genul de oraș în care poți să stai o săptămână și nu ai vizitat tot ce are mai bun de oferit. Arhitectura este și ea un punct forte, atât când vine vorba despre clădirile mai vechi, dar și despre cele mai noi.

5. Milano

Un oraș în care poți să ajungi cu ușurință din România, având în vedere numărul ridicat de zboruri. Milano găzduiește două dintre cele mai iubite echipe din Italia, Inter și AC Milan. Acestea au numeroși fani în România, iar atmosfera la meciurile lor este cu adevărat spectaculoasă. În plus, în Milano poți vizita celebrul Dom, castelul Sforza, dar și Scala.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button