GadgetTrends

Noutăţile Sharp: dispozitive alb/negru multifuncţionale integrate în cloud

Sharp_MX-M565N_M465N_ M365N_skanowanieProducătorul de electronice Sharp, unul dintre cei mai mari din lume, a introdus pe piaţă şase dispozitive alb/negru multifuncţionale de eficienţă energetică cu posibilităţi excepţionale de a modifica datele de pe reţea.

Dispozitivele MX-M565N, MX-M465N şi MX-M365N sunt adaptate pentru a funcţiona în cloud, şi sunt echipate cu un sistem de partajare a fişierelor Sharp Cloud Portal Office, în timp ce MX-M564N, MX-M464N şi MX-M364N au această funcţionalitate ca opţiune, în cazul în care aceasta devine necesar în viitor.

Suplimentar, dispozitivele sunt echipate în toate funcţiile, care pot fi aşteptate de la dispozitivele multifuncţionale integrate cu reţeaua. Noile modele se deosebesc, prin gama largă de dispozitive opţionale de prelucrare finală care pot fi necesare pentru copierea unor documente şi imprimarea în grupuri de lucru medii şi mari.

Totodată, Sharp introduce un toner revoluţionar Mycrostoner-CAP™, care permite imprimarea la temperaturi mai scăzute, ceea ce măreşte eficienţa energetică a dispozitivului.

Dispozitive avansate tehnologic

Sharp a creat o formulă inovatoare a tonerului, care permite micşorarea semnificativă a cantităţii de energie necesară pentru imprimarea şi copierea documentelor. Tonerul nou Mycrostoner-CAP™ al firmei Sharp se topeşte în temperaturi scăzute. Aceasta permite obţinerea unuia dintre cele mai scăzute consumuri de energie de pe piaţă (TEC) şi face posibilă micşorarea cheltuielilor firmei.

Noua serie a dispozitivelor foloseşte, de asemenea, plasticul din biomasă, executat din material fabricat din plante, ceea ce limitează influenţa negativă asupra mediului înconjurător. În plus dispozitivele au fost echipate în funcţii inteligente care au influenţă asupra micşorării consumului de energie. De exemplu fiecare dintre tonere „învaţă” programul de consum şi intră în starea de repaus, când constată că nu va mai fi folosit. Foarte bună pentru economisirea energiei este, de asemenea, funcţia de auto oprire după fiecare sarcină finalizată. Funcţia poate fi programată în aşa mod încât, să fie comandată cu ajutorul ceasului.

Gata de funcţionare în cloud

Pentru a transfera capacitatea biroului la un nivel nou, dispozitivele MX-M565N, MX-M465N şi MX-M365N sunt echipate standard în conexiunea la reţeaua fără fir Wi-Fi. Pot schimba foarte uşor fişierele cu ajutorul serviciul Sharp Cloud Portal Office.

Direct de la un panou de comandă suplimentar trebuie să se primească acces la documentele salvate în cloud. Utilizatorii pot lucra mult mai efectiv, scanând documentele direct de la Cloud Portal Office, schimbându-le uşor cu colegi din birou şi din afara acestuia.

Pentru firmele care în acest moment nu sunt interesate cu serviciile în cloud, au fost pregătite modelele MX-M564N, MX-M464N şi MX-M364N. Aceste dispozitive se pot adapta foarte uşor la lucrul în cloud printr-o simplă extindere a platformei Sharp OSA, accesibilă pe panoul de comandă. Modelele amintite, de asemenea, pot fi echipate opţional în conexiunea Wi-Fi.

Aplicaţia mobilă gratuită Sharpdesk mobile permite utilizatorilor cuplarea cu dispozitive noi prin reţeaua Wi-Fi, iar apoi vizualizarea şi imprimarea diferitelor tipuri de fişiere din birou. Utilizatorii pot, de asemenea, să scaneze şi să trimită documentele direct din dispozitivul de la birou la tablete şi smartphone-uri.

Funcţiile care măresc eficacitatea

În afară de funcţiile de imprimare şi copiere rapide şi funcţionale, scanări rapide precum şi posibilitatea prelucrării rapide a cantităţilor mari de documente, echipamentul opţional al noilor dispozitive cuprind, de asemenea, funcţii automate de prelucrare finală, care permit crearea unor documente profesioniste, lizibile de înaltă calitate. Aceste modele cuprind o gamă largă de opţiuni de prelucrare finală, a tuturor tipurilor de documente, inclusiv broşuri şi documente perforate pentru distribuirea convenabilă a materialelor în conformitate cu destinaţia lor.

Noua serie a produselor sunt modele care pot fi configurate individual pentru a răspunde cerinţelor firmei, fără cheltuieli inutile pentru funcţiile dispensabile. Toate modelele sunt echipate standard cu scanere duplex şi permit imprimarea la o viteză de 56, 46 şi 36 de pagini pe minut.

MX-M565N, MX-M465N şi MX-M365N sunt echipate în panouri tactile de comandă de 10,1-inch, LCD cu funcţia de atingere multipunct. Permit imprimarea la o rezoluţie de 1200 x 1200 dpi şi sunt echipate cu alimentator automat de documente faţă – verso cu o capacitate de 150 de coli, (DSPF). Modele MX-M564N, MX-M464N şi MX-M364N sunt echipate în panouri LCD de comandă color de 7.0.inch Permit imprimarea la o rezoluţie de 600 x 600 dpi şi sunt echipate cu alimentator opţional de trecere simplă inversă a documentelor, cu o capacitate de 100 de coli, (RSPF).

Dispozitivele vor fi accesibile pe piaţă din februarie 2014.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button