GadgetTrends

Noutăți de la Xerox: ConnectKey, ColorQube 8900 si ColorQube 9300

ColorQube 8900.jpgXerox lanseaza seria de imprimante multifunctionale, ColorQube 8900 si ColorQube 9300 cu sistemul software ConnectKey integrat – care permite accesul la servicii de cloud si imprimare mobila, securizeaza datele si protejeaza de atacuri informatice, optimizand fluxurile de lucru cu documentele.

Multifunctionalele ColorQube 8900 si ColorQube 9300 cu platforma ConnectKey inclusa le permit utilizatorilor sa scaneze si sa incarce documente in arhive cloud, sa tipareasca de pe telefonul mobil, folosind Xerox Mobile Print si sa trimita documente confidentiale direct in procesele de lucru.

Xerox ConnectKey include tehnologia integrata McAfee care asigura protectie impotriva atacurilor informatice. De asemenea, integrarea completa cu setul de instrumente Xerox de management al documentelor si cu tehnologia de securitate McAfee ePolicy (ePO) permite urmarirea si monitorizarea facila a tuturor documentelor. Multifunctionalele care includ ConnectKey au incorporat un sistem de securitate suplimentar prin TrustSec de la Cisco, care protejeaza datele pe traseul pe care acestea il parcurg pana la si de la dispozitive.

Seriile ColorQube care includ ConnectKey securizeaza datele confidentiale cu fisiere PDF criptate pentru scanare, criptarea totala a hard discurilor, in conformitate cu standardul AES FIPS 140-2 pentru 256 biti, precum si cu functia de suprascriere a imaginilor de pe hard disc cu un proces de eliminare in trei treceri, pentru a asigura stergerea completa a tuturor fragmentelor de date.

Totodata, ColorQube 8900 si 9300 care includ ConnectKey le permit utilizatorilor sa opereze interfata imprimantelor de la distanta, de la orice statie de lucru a companiei, prin intermediul panoului de comanda.

Echipamentele au la baza tehnologia solid ink, care reduce costurile de imprimare a documentelor printr-o varietate de optiuni si functii. Planurile tarifare Hybrid Color Pricing permit plata in functie de cantitatea de culoare imprimata pe fiecare pagina. Acestea fac economii semnificative de costuri, atunci cand se folosesc cantitati mici de culoare pe pagina, cum ar fi logo-urile companiilor din scrisori.

ColorQube 8900 ofera posibilitatea de a alege cea mai buna combinatie a calitatii imaginii si a vitezei, pentru orice situatie de tiparire, cu cele patru optiuni de imprimare – Photo, Enhanced, Standard si Fast Colour. Mai mult, functia Color By Words permite schimbarea culorii unui paragraf, a unei imagini, a unei porțiuni a unui obiect din imagine, fara ca restul culorii de pe pagina sa fie afectata.

Ideal pentru IMM-uri, avand un design compact, care ii permite sa fie amplasat si utilizat in orice mediu de birou, echipamentul ColorQube 8900 tipareste alb-negru si color, la o viteza de 44 de pagini pe minut si o rezolutie de 2400 FinePoint.

Seria ColorQube 9300 asigura un control flexibil al costurilor, clasificand usor actiunile utilizatorilor in functie de momentul zilei, de tipul comenzii si al aplicatiilor, printr-o interfata intuitiva. De asemenea, administratorii IT pot sa instaleze, sa configureze, sa gestioneze, sa monitorizeze si sa raporteze activitatea imprimantelor si a sistemelor multifunctionale din retea, indiferent de producator – utilizand Xerox CentreWare Web.

Echipamentele indeplinesc cerintele stricte ENERGY STAR pentru limitarea consumului de energie.Tehnologia pe baza de cerneala solida reduce cantitatea de deseuri cu pana la 90%, comparativ cu imprimantele laser color din aceeasi clasa si ofera posibilitatea printarii color la costuri reduse.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button