GadgetSmartphone

Noul Samsung Galaxy M21 vine cu o baterie de 6000mAh si o cameră de 48MP

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul smartphone Galaxy M21, echipat cu o baterie masivă de 6000mAh, un ecran luminos Super AMOLED cu culori intense și o cameră puternică de 48MP.

Considerăm că Galaxy M21 reprezintă un important pas înainte pentru seria M. Galaxy M21 vine cu inovații acolo unde utilizatorii noștri își doresc cel mai mult, oferindu-le o baterie superioară, un display și o experiență excelentă cu camera foto la un preț accesibil”, a spus Tiberiu Dobre, Head of Mobile Division Samsung România și Bulgaria.

Galaxy M21 are un ecran FHD+ Super AMOLED de 6,4” care oferă culori vii și o claritate excepțională completat de un design Infinity-U pentru o experiență cinematografică.

Bateria super rezistentă de 6000mAh este proiectată să dureze întreaga zi – chiar și noaptea,  reîncărcarea fiind una rapidă la 15W, care vă va readuce în mijlocul acțiunii în cel mai scurt timp.

Galaxy M21 vine, de asemenea, cu un sistem puternic de trei camere care vă permite să realizați fotografii fantastice în toate condițiile de lumină. Camera principală de 48MP a lui Galaxy M21 are diafragmă F2.0. Camera de 8MP Ultra Wide are un câmp de observație de 123 grade, permițând camerei să surprindă o imagine similară cu cea a ochiului uman.

Cea de-a treia cameră, de profunzime, este de 5MP și ajută utilizatorii să surprindă atât subiectul, cât și fundalul în mod distinct, obținând fotografii impresionante cu funcția Live Focus. Camera frontală de 20MP a lui Galaxy M21 este dotată cu filtre încorporate și moduri diverse de fotografiere, astfel încât să faceți cele mai reușite selfie-uri.

Galaxy M21 este echipat cu procesorul Octa-core Samsung Exynos 9611, care nu doar că îmbunătățește experiența utilizatorului prin viteza de excepție a rețelei, dar permite și multitasking-ul fără întreruperi. Chipsetul Exynos 9611 este dotat, de asemenea, cu Game Booster, ce are la bază tehnologia AI, care îmbunătățește rata și stabilitatea și reduce consumul de energie din timpul jocurilor preferate.

Pentru o protecție ridicată a dispozitivului, Galaxy M21 are senzor de amprentă pe spate și cu caracteristici de securitate precum face unlock.

Samsung Galaxy M21 va fi disponibil comercial în România începând cu luna mai, pe siteul Samsung.com/ro si pe emag.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button