Life&StyleProfil de business

Noul manager Nokia România, pasionat de fotbal, ski şi oenologie

Rossen Petkov, general manager Nokia RomaniaNokia a organizat, joi, un eveniment pentru a-l prezenta, oficial, pe noul manager al companiei care se ocupă și de operațiunile din România. Am aflat că bulgarul Rossen Petkov (39 de ani) este General Manager pentru Nokia România & Balcani, încă, din 1 octombrie 2012. Petkov a absolvit Universitatea Tehnică din Sofia, unde a obţinut un master în informatică. El deţine, de asemenea, o diplomă în Executive Business Management de la Wharton Business School.

Petkov s-a alăturat companiei Nokia în 2006, ca Acount Manager pentru Nokia Mobile Phones în Bulgaria. Printre clienţii săi s-au numărat Vodafone, Deutche Telekom, Telenor, precum şi clienţi de distribuţie.

Au urmat poziţiile de Country Manager pentru Bulgaria şi apoi General Manager Nokia Balcani – Bulgaria, Serbia, Macedonia, Muntenegro, Albania și Kosovo.

A fost numit General Manager România & Balcani la 1 octombrie 2012 și coordonează activităţile echipelor locale, precum şi relaţiile cu partenerii locali pentru România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Albania, Kosovo şi Moldova. Printre hobby-urile lui Rossen Petkov se numără fotbalul, ski-ul şi oenologia. Acesta este căsătorit şi are o fiică.

În paralel, în cadrul evenimentului, reprezentanții Nokia au prezentat o gamă întreagă de produse, precum și doi noi membrii ai familiei Lumia: Nokia 520 și Nokia 720. Vom reveni cu detalii despre cele două telefoane după ce le vom testa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button