Parenting

Noi planuri tarifare pentru segmentul business by COSMOTE România

O afacere devine mai puternică, mai productivă și mai eficientă atunci când sunt folosite cele mai bune instrumente de comunicare, iar performanța crește atunci când managementul și angajații sunt conectați la toate știrile despre industria în care activează. Pentru a satisface așteptările clienţilor business, COSMOTE România a introdus noi planuri tarifare individuale în portofoliul COSMOTE Business XXS-XXL Plus, care oferă apeluri și SMS-uri naționale nelimitate, trafic de date național și aplicații mobile incluse.

Succesul oricărei afaceri se bazează, indiferent de industrie, pe viteza și libertatea de comunicare dintre echipe, parteneri sau colaboratori. Accesul la informaţii poate fi uneori vital, în timp ce optimizarea costurilor continuă să fie pe ordinea de zi a oricărei companii. Prin urmare, ne concentrăm pe clienţii de business, pentru a le oferi tehnologie de ultimă generație și comunicare eficientă, din punct de vedere al costurilor, pentru a spori performanţa lor în afaceri”

Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România

Noile planuri tarifare pentru segmentul de business sunt disponibile în două versiuni. Prima dintre ele, care cuprinde planurile tarifare XL Plus și XXL Special, oferă, la prețuri începând de la 25 de euro/lună, minute și SMS-uri naționale nelimitate, până la 150 de minute internaționale, până la 3 GB de trafic de date inclus și, în funcție de planul tarifar ales, fie aplicația Dolce Mobile TV, fie aplicațiile Dolce Mobile TV și Mireo Navigation powered by COSMOTE.

A doua versiune de planuri tarifare, de la XL Optim la XXL Optim Plus, oferă clienților de business care nu au nevoie să cumpere un telefon subvenționat, o varietate mare de beneficii în schimbul unor abonamente lunare foarte atractive – de la 20 de euro/lună până la 60 de euro/lună. Astfel, noile planuri tarifare oferă o gamă largă de beneficii, începând de la 400 de minute naționale și internaționale către Zona 1, minute și SMS-uri nelimitate în rețea și minute nelimitate către Romtelecom, 1 GB de trafic de date, 100 MB de trafic de date în roaming, ajungând până la minute naționale și internaționale nelimitate către Zona 1, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, minute nelimitate către Romtelecom și trafic de date nelimitat.

Mai mult, clienții business care aleg planurile tarifare COSMOTE Business XXL Optim Special sau COSMOTE Business XXL Optim Plus pentru o perioadă contractuală de 12 luni, beneficiază de o lună de abonament gratuit. De asemenea, cei care aleg o perioadă contractuală de 24 de luni, beneficiază de 3 luni de abonament gratuit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button