Parenting

Neymar Jr., imaginea Panasonic pentru alţi 4 ani

Panasonic si Neymar2 (1)Producătorul de electronice Panasonic Corporation a anunţat în Brazilia înnoirea contractului cu jucătorul de fotbal al Naţionalei Braziliei şi al FC Barcelona, Neymar da Silva Santos Junior, unul dintre cei mai în vogă jucători de fotbal ai momentului.

Noul contract va fi valabil patru ani, începând din aprilie 2013. Neymar Jr. va apărea în noile campanii de publicitate pentru soluţiile B2B ce vor rula în 193 de ţări şi regiuni, începând cu 22 iulie 2013.

În martie 2010 Panasonic devenea prima companie japoneză care încheia un contract de publicitate cu Neymar Jr. pentru campaniile de publicitate din Brazilia. În aprilie 2011 compania şi Neymar Jr. au semnat un contract global pe o perioadă de doi ani, sportivul devenind astfel prima persoană publică folosită în campaniile de promovare, inclusiv pe perioada Jocurilor Olimpice de la Londra1.

În anticiparea Jocurilor Olimpice de la Rio din 2016, a fost semnat un contract pe o perioadă de patru ani, din aprilie 2013 până în martie 2017 iar jucătorul brazilian va fi ambasador global al companiei în activităţile de promovare şi de publicitate a soluţiilor B2C şi B2B pentru JO de la Rio, pentru activităţile CSR, incluzând activităţile eco pentru generaţiile viitoare, dar şi altele.

În plus faţă de campaniile de publicitate şi vânzări B2C cu focus pe echipamentele audio-video, Panasonic va lansa proactiv începând cu 22 iulie o campanie de publicitate globală cu Neymar Jr. destinată soluţiilor de business B2B, incluzând sistemele de stocare a energiilor şi soluţii de mobilitate. Panasonic si Neymar

Panasonic va lansa de asemenea şi un website special şi o platformă de social media intitulată „Panasonic x Neymar Jr”, ce-l va susţine pe sportiv şi va oferi cele mai noi informaţii despre jucător, inclusiv un proiect special pentru fani ce vor putea folosi cele mai noi ilustraţii cu Neymar Jr.

Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând pentru anul încheiat la 31 martie 2012, vânzări de 7.30 trilioane de yeni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button