Life&StyleParenting

New Trends: Tabăra Coolturala Bookland – o vacanță magică pentru copilul tău

Orice mămica modernă și orice tătic supercool își doresc o vacanță de top pentru copilul lor. Acestora le propunem Tabăra Coolturala Bookland – locul unde toți copiii uber cool se întâlnesc. 

În Tabăra Coolturală BookLand, copilul tău va avea un program variat pe parcursul unei săptămâni, sub atenta supraveghere a cadrelor specializate și se va bucura de un mix echilibrat de activități precum însușirea tehnicilor de supraviețuire, cunoașterea punctelor cardinale, cursuri de echitație, fotografie, pescuit sportiv, workshopuri, drumeții, excursii cu autocarul la cele mai importante atracții turistice din zonă.

Transformăm cultura generală în jocuri interactive, prin care informațiile prețioase devin un ”desert” dorit de copilul tău. Și pentru că vrem ca tabăra să joace un rol important în buna dezvoltare a tinerilor, una dintre zile va fi dedicată acțiunilor de voluntariat, prin care copiii vor cunoaște plăcerea de a dărui necondiționat.

Tabăra Coolturală Bookland este singura tabără din România care îmbină distracția cu o listă lungă de activități stimulante pentru cultura și disciplina copiilor. Fiecare detaliu este gândit în așa fel încât copiii să învețe lucruri noi, dar și să se distreze și să socializeze.

Tabăra Coolturala BookLand pune accentul pe dezvoltarea personală, sănătatea fizică și mentală a copiilor. Cu ajutorul invitaților din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor și oamenilor de afaceri, copiii vor primi inspirația necesară pentru a-și descoperi adevăratul potențial.

Alege Tabăra Valea Lotrului și îi vei oferi copilului tău o săptămână de vacanță într-un mediu natural de excepție de la poalele munților Lotru! Sau poți opta pentru Tabăra Munții Apuseni, unde va avea la dispoziție foarte multe obiective turistice și un cadru luxuriant de poveste. Tabara Galway (Irlanda) este special recomandată celor care vor să petreacă o săptămână desprinsă parcă din celebrul film Stăpânul Inelelor!

În fiecare dintre cele trei locații – Valea Lotrului, Munții Apuseni și Irlanda – copiii vor beneficia de servicii all inclusive, camere moderne cu facilități complete, hrană bio și obiective turistice inedite, dar și activități coolturale diverse și interactive. Distracția e GARANTATĂ!

Creează din vara aceasta o experiență de neuitat pentru copilul tău! Înscrie-l ACUM în Tabăra Coolturala BookLand și îi vei oferi vacanța ideală!

Logo_Bookland_Tabara_Final

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button