Going OutLife&Style

New trends: o imagine frumoasă, cu siluetă subţire se ţine! Răzvan Vâlceanu, parteneriat cu Club Moving

We spreak shirtsBrandul de cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu anunță parteneriatul cu clubul de fitness Club Moving România. Asocierea celor două branduri vine ca parte a misiunii de a promova un stil de viață corect, specific omului modern.

Acest parteneriat este primul dintr-o serie care urmează să se lanseze, cu scopul consolidarii  viziunii de business a brandului.  Sunt vizate companii din industrii complementare, dar care au aceleași principii și care urmaresc să ofere valoare adaugată clienților lor.

Răzvan Vâlceanu își extinde business-ul și intră pe segmentul corporate

”Prin acest business nu îmi doresc doar să vând cămăși, ci mai ales să promovez un anumit stil de viață. Oamenii din zona de business au o viață agitată și deseori uită să aibă grijă de ei. De aceea, pe lângă consultanța stilistică, vreau să îmi încurajez clienții să își construiască o imagine personală corectă din toate punctele de vedere. Mereu am spus si am crezut ca ingredientele indispensabile pentru un stil de viata implinitor trebuie să includă obligatoriu focus pe dezvoltare personală. Din momentul în care apare un echilibru cât mai corect între alimentație, odihnă, muncă, relaxare și  sport, începi să arăți și să te comporți la fel de corect, cu tine și cu ceilalți ”, declară Răzvan Vâlceanu.

În urma acestui parteneriat, începând cu luna februarie, timp de 2 luni, Club Moving va demara o competiție pentru toți clienții clubului din București.

razvan valceanuSub umbrela campaniei “Fit in your perfect shirt”, aceștia vor avea posibilitatea de a câștiga 2 cămași made-to-measure Răzvan Vâlceanu, una de dama și una de bărbați. În plus, clienții brandului Răzvan Vâlceanu care vin să-și realizeze o cămașă la showroom, vor primi cadou Gift Certificates pentru a testa gratuit serviciile Club Moving România, timp de o săptămână.

”Asocierea cu Răzvan Vâlceanu a fost una firească prin prisma stilului de viață pe care îl promovează. Vrem să adăugăm plus valoare serviciilor oferite clienților noștri, să îi stimulăm să se antreneze și să vină la sală, iar parteneriatul cu Răzvan Vâlceanu este un pas înainte în acest sens,” declară Claudia Schuller, Manager Club Moving București.

Sub sloganul “we speak shirts”, Răzvan Vâlceanu made to measure propune o imagine clasic-moderna, de inspiratie hi-tech. Elementele definitorii pentru cămăşile create de Răzvan Vâlceanu sunt focusul pe detalii de design şi calitatea materialelor şi a producţiei.  Cămăşile made to measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client, în funcţie de situaţiile în care va purta cămaşa, preferinţele sale în materie de stil şi accesoriile din garderobă la care va asorta cămaşa.

Totodată, brandul „Răzvan Vâlceanu” a lansat şi o primă colecţie ready to wear ce cuprinde trei stiluri, business, cocktail si smart casual, disponibile pentru bărbaţi, femei şi copii. Materialele utilizate în realizarea cămăşilor sunt furnizate de către producătorul italian Canclini 1925, unul din liderii internaţionali în domeniul bumbacului pentru cămăşi. Cămăşile sunt fabricate în România pe modelul tiparului italienesc. Toate modelele sunt realizate din bumbac egiptean Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button