GadgetTrends

New trends: noul device din sufragerie – Amazon şi-a anunţat oficial Fire TV

amazonRetailerul online Amazon, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, şi-a anunţat oficial, în urmă cu puţin timp, device-ul de video streaming, Amazon Fire TV. Gadgetul, care va putea fi folosit pentru streamingul de filme, emisiuni TV şi muzică din librăriile Amazon, va costa 99 de dolari şi va fi livrat doritorilor din întreaga lume începând de azi.

Fire TV este alimentat de un procesor quad core, are 2 GB de RAM şi foloseşte Android, potrivit oficialilor Amazon fiind de trei ori mai rapid decât device-ul celor de la Apple (Apple TV).

Tech rumors: Amazon şi-ar putea lansa propriul serviciu de streaming muzical

Printre aplicaţiile disponibile pe noua consolă se numără YouTube, Netflix, Vimeo sau Hulu, Bloomberg TV cei care vor instala acest device putând să urmărească la discreţie şi meciurile din NBA.

În acelaşi timp, Fire TV are o şi o aplicaţie destinată fotografiilor, prin care vor putea fi văzute pe TV toate fotografiile făcute pe telefon şi stocate în Amazon Cloud Drive.

O altă trăsătură interesantă a gadgetului este posibilitatea de a adăuga emisiuni sau seriale pe o watchlist, ASAP putând face previziuni asupra filmelor pe care veţi dori să le vizionaţi şi în acelaşi timp pregătindu-le pentru vizionare chiar înainte de a apăsa play. Şi feature-ul X-Ray este unul atractiv, utilizatorii putând afla informaţii despre actori, sau emisiuni direct pe tablete.

Amazon achiziţionează Double Helix Games

În plus, Fire TV poate fi cotrolat vocal şi are şi fucţia parental control pentru a controla conţinutul vizualizat de copii.

Prin Fire TV, Amazon pune la dispozişia clienţilor şi mai multe posibilităţi de gaming, device-ul venind însoţit, la cerere, şi de un gamepad (acesta costă 39,99 de dolari). Deja Disney, Gameloft sau Ubisoft s-au anunţat printre studiourile care vor produce jocuri pentru consolă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button