BusinessCompanii

New trends: elefant.ro aduce produsele cosmetice în portofoliu. Ivatherm, Dove sau Skeyndor printre branduri

elefant_ro (Small)Retailerul online elefant .ro, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, adaugă oficial în portofoliu produsele cosmetice şi de îngrijire personală.

Oficialii retailerului au testat noua categorie timp de două săptămâni, perioadă în care fanii elefant.ro au avut posibilitatea de a comanda produsele cosmetice dorite cu discount. Acum, odată cu lansarea oficială, gama de produse a fost triplată și numărul campaniilor a crescut semnificativ.

Alături de o carte sau un Kindle, jucării pentru copii sau pantofi ori genți, cumpărătorii vor putea comanda de acum înainte de pe elefant.ro produse bio-cosmetice, cosmetice profesionale, dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, de protecție solară, de make-up și multe altele.

New trends: 1 din 5 romani care cumpara online folosesc tableta

Pentru următoarele două luni, elefant.ro are în plan peste 100 de promoții pe categoria cosmeticelor și produselor de îngrijire personală, în care vor fi aplicate reduceri între 20% și 70%.

“În perioada următoare ne vom concentra pe diversificarea ofertei, astfel încât publicul nostru să regăsească pe elefant.ro o gamă relevantă de produse destinate vieții de familie. Noi categorii vor urma în curând. În mod special, doamnele vor fi încântate de următorii pași pe care elefant.ro îi va face în direcția diversificării ofertei online”, declară Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Printre noile branduri disponbile în categoria Cosmetice pe elefant.ro fac parte Mario Bădescu, Ivatherm, Dove, Palmer’s, Skeyndor, Ava Laboratorium, Rampal Latour, Weleda, Olay, Biola, SoapMill, Sanosan, Philips, Braun.

elefant.ro se preocupă intens în acest an de extinderea ofertei atât prin listarea mai multor categorii de produse, dar și prin creșterea gamei la fiecare dintre categoriile deja existente pe site. În prezent, elefant.ro comercializează peste 130.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzică, jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală.

TOP 10 CARTE sau Ce au citit românii în februarie 2014!

www.elefant.ro poziționat pe piața românească drept “mall-ul online al familiei”, oferă clienților săi peste 130.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală. La aproape patru ani de la lansare și cu o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro în 2013, elefant.ro se bucură de zeci de mii de vizitatori zilnic.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button