Going OutLife&Style

New Trends: Descoperă stilul de viaţă meraviglioso, alături de Peroni

Workshop_de_stil_Peroni-29-DPeroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiană numărul unu în lume, te invită să descoperi stilul de viaţă italian şi să te laşi inspirat de efervescenţa lui, prin campania „Peroni, Studio D’Ispirazione”. Creativitatea, atenţia la detalii şi pasiunea cu care italienii redefinesc fiecare clipă, fie că vorbim de cucina, stil vestimentar sau design de interior, sunt ingredientele pe care Peroni le transformă în surse de inspiraţie pentru definirea unui stil de viaţă meraviglioso, cu ajutorul celor care se înconjoară de frumos în toate formele lui.

Optimismul, simplitatea şi creativitatea stilului italian pot fi recunoscute fără efort în preparatele delicioase, combinaţiile de texturi şi culori, formele şi elementele spaţiului care ne înconjoară. De aceea, Peroni a invitat trei creatori să descrie ingredientele care îi ajută să trăiasca frumos şi să se bucure de viaţă în stil italian aici, în România. Cheful Giovanni Pisselli, designerul vestimentar Andreea Constantin şi designerul de interior Mihai Popescu sunt cei care au dat glas, prin pasiunea lor, misiunii de a oferi publicului inspiraţia pentru a se bucura în fiecare zi de la dolce vita. Jurnalul fericirii pe care aceştia o construiesc poate fi urmărit pe blogul Peroni Diario.

 „Stilul de viaţă italian este un stil de viață alert, dinamic, presărat cu multe aperitivo, petreceri și ieșiri în oraș, este exact stilul meu de viaţă”, a declarat Andreea Constantin despre ingredientele care o inspiră să împrumute efervescenţa italienilor. Şi Cheful Giovanni Pisselli a subliniat pentru Peroni că stilul italian înseamnă atenţia la detalii: „Noi, italienii, insistăm asupra detaliilor aproape maniacal, până la perfecțiune. Stilul italian înseamnă oameni frumos îmbrăcați, bărbați cu cămăși și costume croite impecabil”. Mihai Popescu îşi găseşte inspiraţia în dinamismul italienilor: „Stilul meu de viață se aseamănă mult cu cel milanez. Orașul vibrează, îl simți, lumea se îmbracă frumos, lucrurile au un aer special, îți vin idei mai multe, te gândești la lucruri frumoase”.

Componentele stilului de viaţă meraviglioso pe care Peroni le-a adus în atenţie au fost prezentate şi printr-un workshop exclusivist de stil, care a invitat publicul clujean să descopere secretele stilului vestimentar italian şi secretele din spatele celor mai bune amestecuri ce iau naştere în bucătărie. Astfel, combinaţiile de forme, texturi, culori şi arome au devenit expresia unui stil de viaţă efervescent şi creativ, tipic italienilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button