Going OutLife&Style

New trends: cum arată casa din 4000 de cărți?

casa-elefantVizitatorii târgului imobiliar tIMOn vor putea admira o casă realizată de elefant.ro pentru care au fost folosite nu mai puțin de  4.000 de cărți. Casa elefant.ro, cu o suprafață de 5 mp, va fi amplasată în cadrul pavilionul expozițional pe tot parcursul târgului. Pentru finalizarea proiectului, o echipa de 4 oameni a lucrat activ aproximativ 30 de ore în zilele dinaintea deschiderii târgului.

Pe durata târgului, am pregătit la standul elefant.ro o multitudine de surprize pentru a încuraja cât mai puternic lectura.  Construind o casă din 4.000 de cărți, ne-am dorit ca prezența noastră să fie una remarcabilă, iar experiența vizitatorilor, la fel ca și pe site, plăcută și sigură”

Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro

Evenimentul imobiliar tIMOn are loc în Bucuresti, în Piața Constituției, de joi, 24 aprilie până sâmbătă, 26 aprilie, între orele 10:00-20:00 și duminică, 27 aprilie, până la ora 17:00.

elefant.ro, magazinul online care în 2013 s-a transformat din cea mai mare librărie online într-un mall online dedicat familiei, se preocupă intens în acest an de extinderea ofertei atât la carte, eBooks și jucării, dar și la produse vestimentare, încălțăminte și accesorii, cosmetice și produse de îngrijire sau alte categorii ce vor fi listate în curând.

În prezent, elefant.ro comercializează peste 130.000 de produse din categorii diverse, precum cărți, eBooks, jucării, articole de îmbrăcăminte sau cosmetice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button