Gadget

New on the market: MeMO Pad Smart ME301T de la ASUS

memo_pad_me301_white_07Pronunțat “meemo”, denumirea MeMO provine de la sintagma “My Mobile. My Moment”. ASUS poziționează MeMO Pad™ ca o tabletă pentru oamenii în mișcare. Concepută pentru divertismentul mobil cu sistem Android 4.1 și procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, MeMO Pad Smart este prima tabletă de 10.1″ din noua gamă ASUS MeMO Pad, care se alătură recent lansatei MeMO Pad de 7″.

MeMO Pad Smart beneficiază de un ecran multi-touch în 10 puncte, cu diagonala de 10.1 inci și rezoluție HD 1280×800 pixeli pentru o interacțiune ușoară cu aplicațiile Android. Tehnologia IPS oferă imagini strălucitoare, cu un unghi de vizualizare de 170 grade. Grație luminozității de 350 nits, ecranul va fi întotdeauna clar și luminos, chiar și sub lumina directă a soarelui. Înclinațiile lui MeMO Pad Smart spre divertismentul mobil sunt dezvoltate de tehnologia ASUS SonicMaster. Aceasta combină hardware-ul audio de calitate, incluzând camere mari de rezonanță și difuzoare stereo de 25x12mm, cu un sistem sofisticat de procesare audio pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului redat de tabletele de dimensiuni similare.

Cu o grosime de numai 9,9 mm și o greutate de 580 de grame, MeMO Pad Smart dispune de procesorul puternic NVIDIA Tegra 3 quad-core, oferind performanță și răspuns prompt în Android 4.1. Autonomia se ridică până la 8,5 ore, fiind măsurată în modul de economisire a energiei, prin rularea unui clip video 720p, cu luminozitatea de 60nits și sunet rulat în căști. Stocarea internă de 16GB poate fi extinsă cu ajutorul slotului SDHC. Camera principală de 5 megapixeli și cea frontală de 1,2 megapixeli fac din MeMO Pad Smart un dispozitiv ideal pentru a comunica cu familia și prietenii.

ASUS MeMO Pad™ Smart rulează sistemul de operare Android 4.1 și vine cu aplicații speciale ASUS. Cu SuperNote Lite, utilizatorii pot citi, tasta și nota oriunde, oricând, în timp ce WebStorage Office facilitează vizualizarea, editarea și crearea de documente compatibile Microsoft Office. Aplicațiile pot fi protejate cu parolă prin App Locker, iar App Backup creează copii de siguranță ale aplicațiilor instalate în memoria internă sau pe cardul SD.

Folio Key este o husă de protecție opțională care învelește MeMO Pad™ Smart cu o tastatură Bluetooth pentru o activitate mai ușoară, fie că sunteți acasă sau la birou. Fabricată din microfibră ușoară, cu prindere magnetică, Folio Key încorporează un stand pentru a menține ecranul la un unghi confortabil pentru dactilografiere și pentru vizionarea filmelor. Tastatura este alimentată de propria baterie internă și poate fi utilizată timp de o lună cu o singură încărcare.

Modelul ASUS MeMO Pad Smart este disponibil în trei variante de culori: albastru închis, roz fuchsia și alb cristal. În România, tableta va costa aproximativ 1500 lei (TVA inclusiv).

  asus_memo_pad_smart_me301tmemo_pad_me301_red_07memo_pad_me301_red_05memo_pad_me301_white_lateral

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button