Parenting

Nevoi de HR 2013: Cum îţi dezvolţi liderii din companie

HRDynamic Human Resources a desfășurat, în perioada Februarie – Martie 2013, un survey pe un eșantion de 100 de companii din București cu peste 100 angajaţi în vederea identificării nevoilor de HR în 2013. Dynamic Human Resources este una din primele companii de training din România și a finalizat acest studiu cu un eveniment care a avut loc în data de 24 Aprilie 2013 destinat managerilor de resurse umane și managerilor de departamente la care au participat peste 50 de manageri din companiile bucureștene.

Mai jos puteți vedea rezultatele studiului:

 studiu HR studiu HR 2 studiu HR 1

Evenimentul “Despre Oameni si HR”  desfasurat in data de 24 Aprilie, 2013 face parte din seria de evenimente destinate managerilor de HR și managerilor de departamente și este la a-2-a ediție.

Evenimentul a dezbătut două tematici de interes pentru manageri, care au rezultat în urma unui survey aplicat înainte de eveniment de către Dynamic HR:

–              HR-ul – Partener strategic in business

–              Echipa mea: Programe de Employee engagement

Au fost alături de noi în calitate de speakeri:

Adela Jansen, Director Resurse Umane, BRD

Elena Badea, Head of Marketing Enablement, Ernst & Young

Mihaela Păun, Marcom Director, Bitdefender

Adela Jansen a subliniat cât de important este pentru un manager de HR să cunoască business-ul, să stăpânească partea de cifre, pe lângă partea de expertiză de HR. Elena Badea a încurajat managerii să se promoveze în companie și să spună cu ce valoare vin în companie pe principiul că “ceea ce nu spui nu există”.

Corina Ghiațău a reprezentat compania Orange și a împărtășit din experiența ei pe programe de employee engagement.

Participanții s-au bucurat de prezentări de excepție, experiențe de impact și exemple cu aplicabilitate în activitatea lor zilnică.

De asemenea participanții s-au bucurat de surprize din partea sponsorilor evenimentului: CoolBuy Club și Casa Jad. Femei în afaceri a fost partener media, iar evenimentul a fost găzduit de Crystal Tower.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button