GadgetTrends

MyEnel App, a ajuns la 100.000 de descărcări

Woman-appMyEnel App, singura aplicație pentru telefonul mobil din sectorul energetic din România, a ajuns la 100.000 de descărcări. Aplicația este disponibilă Android, iOS si Windows Mobile, și funcționează ca un serviciu de tip self-service pentru smartphone și tabletă.

MyEnel App este o aplicație pentru telefonul mobil modernă și inovatoare, de tip self-service, adaptată la smartphone, oferind în timp real date din contul My Enel. Cu un acces facil, intuitiv și un design atrăgător, aplicația oferă informații sigure și personalizate direct pe tableta sau smartphone-ul clienților, făcând posibilă realizarea a numeroase operațiuni fără a fi necesară deplasarea la un centru de relații clienți al Enel. Mai mult, utilizatorii pot accesa informații actualizate despre starea vremii, datorită modulului meteo înglobat aplicației.

Astfel, aplicația oferă acces, printr-o interfață adaptată utilizatorului, la o varietate largă de servicii și informații utile pentru clienții Enel: de la ultimele știri ale companiei la informații despre prețuri, oferte speciale sau informații cu privire la locurile unde se desfășoară lucrări de mentenanță, dar și istoricul consumului și citirile contoarelor.

MyEnel App poate fi descărcată gratuit de pe App Store, Google Play sau Market Place, fiind disponibilă pentru toate sistemele de operare –  Android, până la 4.2, iOS, de la 4.0 la 7.1.1, Microsoft Windows Mobile și Windows Phone 8.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button