Going OutLife&Style

Multicooker 8in1, un nou “gadget” de bucătărie de la Tefal

TEFAL-MultiCooker_food1Nu trebuie să îți mai faci probleme că alimentele nu se fierb îndeajuns de bine sau mai mult decât ar trebui. Multicooker 8in1 detectează automat timpul optim pentru pregătirea fiecărui aliment și se oprește singur, astfel încât să păstreze gustul și aroma ideale.

Pregătirea meselor savuroase și sănătoase pentru întreaga familie are acum o singură soluție simplă: noul Multicooker 8in1 de la Tefal. Poți găti toate mâncărurile preferate, cu o precizie remarcabilă și efort minim!

Este uimitor cum acest aparat compact și elegant poate pregăti perfect, de fiecare dată, nenumărate feluri de mâncare, de la risotto, legume fierte și terci de ovăz, până la tocane cu carne, supe și chiar prăjituri. Cele 8 programe – orez alb, orez rapid, orez brun, cereale, fulgi de ovăz, gătire lentă, gătire la abur și desert – sunt pre-setate pentru a asigura un gătit ireproșabil.

Datorită funcțiilor pentru pornire întârziată și păstrare la cald, masa este întotdeauna gata atunci când ești și tu! Imaginează-ți că programezi  aparatul să înceapă sesiunea de gătit cât ești încă la serviciu, iar când te întorci masa te așteaptă. Dacă ceilalți ai casei mai întârzie, nu e nicio problemă: mâncarea rămâne caldă până când toți ajung acasă!

Panoul de control cu funcția LED asigură o utilizare cât mai facilă a performantului aparat, iar bolul interior, cu o capacitate de 5L, este detașabil și non-aderent, ceea ce face spălarea lui extrem de simplă. Celelalte funcții și accesorii de ultimă generație, le vei descoperi chiar tu, lăsând Multicooker 8in1 să transforme povara gătitului în plăcerea gătitului!

Mai multe detalii pe Deco Trends Magazine!

SOUPE_TOSCANE1

riz-cantonais21

RIZ_AUX_FRUITS_ET_NOIX_DE_CAJOU1

QUINOA_AU_FROMAGE_DE_CHEVRE_AUX_POIREAUX_ET_AUX_CHAMPIGNONS_1

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button