Going OutLife&Style

Movie Trends: Plătești pentru trei filme dar vezi patru

image002“Man of Steel”, “The Purge”, “The Intership” sau “Monsters University” sunt doar câteva dintre blockbuster-ele verii, pe care tinerii sub 25 de ani vor putea alege să le vadă la costul a trei filme. Aceasta, datorită campaniei lansate de Grand Cinema Digiplex sub sloganul “4 la preț de 3“, odată cu începerea vacanței de vară. În plus, fiecare film vizionat aduce noi puncte pe cardul de loialitate.

Campania “4 la preț de 3“ se desfășoară până pe 19 septembrie 2013. Prețul care permite vizionarea a patru filme este de 45 de lei și este valabil în timpul săptămânii, de luni până joi.

Astfel, Grand Cinema Digiplex inițiază un nou program prin care să faciliteze cinefililor accesul la cele mai noi standarde, de tehnologie și confort, pe care un cinematograf le-ar putea pune la dispoziția publicului său. Tot în același scop, Grand Cinema Digiplex a redus în urmă cu câteva luni prețul biletelor la filmele 3D și a lansat un nou program de loializare.

Vara 2013 aduce un număr impresionat de blockbustere, un motiv în plus de a profita de ofertele Grand Cinema Digiplex.

Printre filmele de top ale acestei perioade se numără: “Man of Steel”, pelicula în care reapare cel mai îndrăgit erou de benzi desenate, Superman, “The Purge”, un thriller tulburător ce îl are în rolul principal pe Ethan Hawke, “The Intership” comedia în care personajele lui Owen Wilson și Vince Vaugn se luptă pentru un loc de muncă la Google împotriva unor tineri geniali. Iar Mike și Sculy se aliază în “Monsters University” pentru a câștiga campionatul de țipat.

“Jobs”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, îl va avea pe Ashton Kutcher în rolul geniului care a fondat Apple și a prezentat întregii lumi iPhone. Și alte filme cu mare impact la public vor avea, în următoarele luni, premiera la Grand Cinema Digiplex: „The Lone Ranger”, „Pacific Rim”, „Conjuring”, „RED 2” și „Riddick”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button