Going OutLife&Style

Movie trends: ce noutăţi aduce vacanţa de primăvară la Grand Cinema & More?

image003În vacanța de primăvară, Grand Cinema & More oferă un cadou atât părinţilor, cât şi celor mici, invitându-i să vizioneze gratuit cele mai apreciate animații ale ultimilor ani, în cadrul Grand Family Festival.

Astfel, între 14-18 aprilie, copiii sub 12 ani au acces gratuit la proiecțiile din cadrul festivalului, iar adulții beneficiază de un preț special al biletelor, de 15 lei.

New trends: expoziţia de animalele-robot vizitată de 5 milioane de persoane vine la Băneasa Shopping City

Aflat la cea de-a patra ediție, Grand Family Festival este evenimentul prin care cinematograful din BăneasaShoppingCity oferă întregii familii un prilej de a petrece mai mult timp împreună, într-un mod distractiv. Și în acest sezon, evenimentul aduce împreună cele mai îndrăgite filme de animație, pentru iubitorii de povești de toate vârstele.

Cel mai recent titlu care va rula în cadrul Grand Family Festival este „Goana după alune”, care a avut premiera în luna ianuarie a acestui an. Filmul povestește aventura veveriței Surly și a prietenilor săi, care plănuiesc un jaf în stil mare al unui magazin de alune. Ceea ce ei nu știu este că tocmai magazinul țintit de ei este ascunzișul unei găști notorii de spărgători de bănci.

O altă producție cinematografică foarte apreciată de către cei mici este „Pe Urmele Dinozaurilor”, care îmbină divertismentul cu experiența educativă. Animația-documentar aduce la viață, în 3D, fascinanta viață a creaturilor preistorice prin povestea unui dinozaur tânăr, care ajunge eroul familiei sale.

Primăvara filmelor în familie aduce pe marele ecran nouă animații, în fiecare zi de luni până vineri, în vacanța de Paște.

Printre celelalte filme de succes care fac parte din Grand Family Festival se numără: „Aventuri în Zambezia”, „Justin și Cavalerii”, „Khumba”, „Păsări libere”, „Stă să plouă cu chiftele 2”, „Sunt un mic ticălos” și „Ștrumpfii 2”.

Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival poate fi găsit pe http://www.grandentertainment.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button