Life&StyleMedia

„Moldovenii” dau iama in casele romanilor din 16 noiembrie!

Serialul de comedie „Moldovenii” va putea fi vizionat in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D.

Simpaticele personaje ale serialului de comedie „Moldovenii” se pregatesc sa-si cucereasca telespectatorii cu aventurile incredibile prin care trec, zi de zi, in satul unde totul este posibil: Gaurenii de Jos. Din 16 noiembrie, in fiecare sambata, de la ora 22:00, cei doi vecini in jurul carora graviteaza toata actiunea, padurarul Mitica (interpretat de Petronel Gabriel Gongeanu) si prietenul sau devotat, Cornel (Iulian Mehedint), se vor intrece in ispravi si vor pune pe jar toata suflarea satului, dar si pe telespectatori!

Satenii din Gaurenii de Jos nu par speriati de noile tehnologii si incearca sa se familiarizeze cu „moda” de la oras pentru a fi in rand cu lumea.  Serialul ii va antrena pe telespectatori intr-un maraton al situatiilor amuzante, rasul se va dezlantui din momentul in care cocioaba lui Mitica devine o statiune listata pe platforma de booking, cand YouTube-ul se insinueaza in viata satenilor, iar femeile din Gaurenii de Jos se incaiera pentru ca tinuta sa le fie pe gustul lui Catalin Botezatu.

Ne-am inspirat tot timpul din intamplari cotidiene si suntem foarte atrasi de mediul rural, de viata de la tara, asa au si luat nastere personajele pe care le veti putea urmari din 16 noiembrie, la Kanal D “, a spus Petronel Gabriel Gongeanu.

Primarul Ghita Spagoveanu, interpretat de Radu Tibulca, isi vede linistit de escrocheriile sale, profitand de naivitatea satenilor, preotul (Vasile Pantiru) se lupta cu „demonii” si manevreaza expert cadelnita de cate ori i se iveste ocazia. Nici Aurica (Andreea Lodba), sotia lui Mitica, nu are pace si incearca sa-si potoleasca tovarasul de viata de cate ori prietenia acestuia cu sticla de vin devine mult prea stransa. Cum orice sat isi are dascalul, cel din Gaurenii de Jos (Claudiu Dobrita) e plin de intentii bune si nimereste mereu in toiul unor povesti greu de descalcit.

Serialul de comedie „Moldovenii” este realizat de Kanal D impreuna cu trupa „3 Chestii” care a generat un adevarat fenomen in mediul online si este alcatuita din oameni foarte creativi: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedint, Radu Tibulca, Vasile Pantiru, Andreea Lodba, Claudiu Dobrita, Aida Ioana Cojocariu si Bogdan Burtila.  Prin serialul „Moldovenii”, Kanal D isi propune sa suprinda translatand si adaptand viziunea din online in TV, mixand astfel doua medii care se potenteaza reciproc.

Nu pierdeti, din 16 noiembrie, primul episod al serialului de comedie „Moldovenii”, care va descreti fruntile romanilor in fiecare sambata seara, de la 22:00!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button