Going OutLife&Style

MINA prezintă spectacolul imersiv Dinozaurii

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează pe 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”.

Show-ul reprezintă o incursiune în universul preistoric, ce cuprinde întreaga perioadă mezozoică, Triasic, Jurasic și Cretacic, în care protagoniștii sunt proiectați într-un mod impresionant, pe o suprafață de 400  metri pătrați, cu proiecții 360.

Aceasta este prima producție proprie pe care MINA o lansează într-un nou spațiu media, “New Media Space”, realizat de o echipă amplă, formată din mai multe studiouri și specialiști independenți, care au lucrat la acest proiect extrem de complex din punct de vedere al animațiilor dinozaurilor, dar și al imaginilor realiste.

În plus față de spectacolul imersiv, MINA dezvăluie și o colecție specială de tricouri cu realitate augmentată. Prin intermediul rețelei de socializare Instagram, purtătorii acestor tricouri vor putea să scaneze articolele vestimentare și să asiste la o experiență audio vizuală fascinantă: dinozaurii prind viață în fața ochilor lor.

MINA a selectat patru specii de dinozauri pentru această aventură neobișnuită: Triceratops, Brachiosaurus, Quetzalcoatlus și Tyrannosaurus Rex.

Cu această nouă producție, MINA continuă să redefinească conceptul de artă și edutainment imersiv și să ofere publicului său experiențe unice și memorabile. Durata spectacolului este de 23 de minute, iar prețul unui bilet este de 30 de lei pentru o persoană și 25 de lei pentru grupuri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button