Life&StyleLuxury

Miliardarul Comănescu, party cu Holograf, Anna Vissi și Cătălin Botezatu

concert anna vissi - hotel vegaMiliardarul Gabriel Comanescu, aflat in top 10 cei mai bogati romani, a serbat, recent, cinci ani de la deschiderea hotelului Vega de 5 stele din Mamaia. Pe 8 august 2008 avea loc inaugurarea hotelului, eveniment care avea sa obtina si premiul pentru lansarea anului, pentru deschiderea celui mai nou hotel de lux din statiunea Mamaia, in cadrul Conferintei Internationale “Hospitality Trends” (Bucuresti, 2009).

Aniversarea hotelului Vega a devenit de la an la an un spectacol tot mai important pe harta evenimentelor din statiunea Mamaia. De-a lungul anilor, evenimentul a fost prezentat de Andi Moisescu, Dana Savuica, Tania Budi, Catalin Botezatu, iar printre artistii invitati s-au numarat: Petre Geambasu Band, Stefan Banica Junior, Dalma & Vega Band, Ozana Barabancea si Directia 5.

Gabriel Comanescu
Gabriel Comanescu

Cu ocazia implinirii celor 5 ani de activitate, conducerea hotelului Vega si-a dorit sa organizeze pentru colaboratori, prieteni si oaspeti fideli ai hotelului Vega, cel mai frumos moment aniversar de pana acum. In acest sens, s-au intalnit pe aceeasi scena artisti din tara si strainatate, maestri in domeniul lor.

Trupa Holograf a sustinut un concert mult asteptat de toti invitatii. “Daca noi ne iubim”, “Sa nu imi iei niciodata dragostea” sau “Cat de departe” sunt doar cateva dintre piesele ale caror refrene au fost cantate la unison cu indragita formatie.

Vezi și:

Miliardarul Comănescu și-a rebranduit plaja privată și a investit 0,5 mil euro în modernizarea Hotelul Vega din Mamaia

Catalin Botezatu, cunoscut pentru faptul ca prezentarile sale de moda sunt un adevarat spectacol de muzica, proiectii video si elemente artistice inedite, a prezentat pentru invitatii hotelului Vega colectia “Birds”, cu care a avut un succes rasunator in cadrul Saptamanii Modei de la New York. Pelicani si pescarusi si-au facut aparitia printre creatiile spectaculoase si au intregit povestea femeii-pasare, acea femeie spectaculoasa din centrul colectiei, pasare de noapte care paseste pe covorul rosu si merge la petreceri rasunatoare.

Marea supriza a serii a reprezentat-o concertul cunoscutei cantarete originare din Cipru, Anna Vissi. Aflata la a treia vizita in Romania, Anna Vissi este unul din cei mai importanti artisti din istoria tarii sale natale si a Greciei deopotriva, tara sa adoptiva. Succesul sau se mentine de peste 3 decenii: initial a fost un promotor al introducerii elementelor pop in muzica traditionala greceasca (laïkó si éntekhno), devenind apoi unul dintre reprezentantii proeminenti ai genului hibrid rezultat si ai culturii muzicale care a dominat in anii ’90 si ’00.

Citește și:

Miliardarul Ioan Niculae a investit 10 milioane euro într-un hotel din Venus

Concertul dedicat hotelului Vega a fost unul pe masura unui star de valoarea sa: o scena grandioasa, jocuri de lumini, o trupa profesionista de instrumentisti, dar mai ales vocea incredibila a Annei Vissi, ritmurile fermecatoare ale muzicii grecesti si sunetele autentice generate de bouzouki, au contribuit la reusita unei seri magice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button