Life&StyleLuxury

Miliardarul Comănescu și-a rebranduit plaja privată și a investit 0,5 mil euro în modernizarea Hotelul Vega din Mamaia

Bar pe plaja - Hotel VEGA, MamaiaInternet mai performant si televizoare de ultima generatie, plus rebranding-ul plajei private sunt doar catea din investitiile pe care miliardarul constantean Gabriel Comanescu le-a facut in prima jumatate a anului la Hotelul Vega din Mamaia, cunoscut si ca unul din platourile de filmare ale comediei de referinta a cinematografiei romanesti, “Nea Marin Miliardar”.

Analizand indeaproape trendurile industriei ospitalitatii la nivel mondial dar si feedback-ul clientilor hotelului Vega, actionarii companiei au hotarat sa puna in practica un plan de investitii substantiale in prima jumatate a acestui an.

Astfel, s-au prioritizat principalele aspecte tehnologice apreciate de turisti ca fiind esentiale pentru o vacanta reusita: conectarea la Internet wireless in parametri cat mai performanti in spatiile de cazare, spatiile publice si sectorul plajei destinat clientilor hotelului, o calitate superioara a televiziunii obtinuta prin intermediul unor televizoare de ultima generatie cu imagine de inalta definitie, varianta premium a televiziunii, precum si panouri de conectivitate pentru dispozitivele mobile in apartamentele hotelului.

Dincolo de aspectele tehnologice, oaspetii hotelurilor de lux au asteptari ridicate legate de design, confort si originalitate. In aceasta directie, plaja privata a hotelului Vega a beneficiat de un rebranding sub conceptul Vega Vintage Beach, unde serviciile high-tech sunt discret imbinate cu elemente decorative vintage, intr-un spatiu plin de personalitate.

De-asemenea, pentru al 8-lea an consecutiv, plaja hotelului Vega a obtinut certificarea “Blue Flag”, eticheta ecologica a plajelor sustenabile din intreaga lume, obtinuta an de an dupa criterii stricte care vizeaza calitatea apei, a plajei, managementul mediului, siguranta si informarea publicului.

Printre reamenajarile realizate se mai numara si mochetarea spatiilor de cazare, precum si cel mai exclusivist apartament din hotel, Sky Senior Suite, aflat la ultimul etaj, avand o perpectiva unica asupra marii si statiunii Mamaia si rezervat deja de celebritati ca Amerie si Craig David.

Modernizat complet in vara anului 2008 si clasificat la categoria 5 stele, hotelul Vega si-a propus un proiect ambitios, acela de a redefini calitatea serviciilor hoteliere la nivel national si de a se alinia la cele mai inalte standarde internationale. In acelasi an, plaja Vega a obtinut certificarea calitatii Blue Flag, fiind singura plaja din Romania care detine aceasta certificare ecologica si in prezent.

Hotelul Vega a devenit in primavara anului 2009 primul hotel din Romania certificat Eco-Hotel de catre TÜV Rheinland. In completarea portofoliului serviciilor de cinci stele, Hotelul Vega a lansat in vara anului 2010 un nou pachet de servicii turistice, croaziere pe Marea Neagră cu velierul Adornate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button