GadgetSmartphone

Microsoft Lumia 535: Inovație “5x5x5” la un preț accesibil

Lumia 535-jpgLumia 535 oferă cinci experienţe Microsoft integrate şi gratuite, un ecran generos de 5 inci şi o cameră foto frontală de 5MP.

Microsoft Corporation a anunțat lansarea smartphone-urilor Microsoft Lumia 535 şi 535 Dual SIM, dotate cu cel mai nou sistem de operare Windows Phone 8.1, ce aduce utilizatorului cele mai noi experienţe Microsoft la preţuri mai accesibile.

Oferind 5 experienţe Microsoft integrate, o cameră foto frontală cu unghi larg de 5MP şi un ecran generos de 5 inci – toate la un preţ accesibil – Lumia 535 şi Lumia 535 Dual SIM ajută utilizatorii să realizeze mai multe din ceea ce își doresc, cu costuri mai mici.

            Astfel, utilizatorul poate să:

  • efectueze apeluri video memorabile prin Skype şi să comute fără întreruperi între voce şi video prin intermediul integrării incorporate cu Skype.
  • acceseze, editeze şi disemineze documente Word, Excel şi PowerPoint, precum şi însemnări OneNote, oriunde ar fi, cu ajutorul pachetului Office preinstalat.
  • salveze şi să sincronizeze fotografii, materiale video şi documente Office în mod securizat prin intermediul celor 15GB gratuiţi de spaţiu de stocare de date în cloud-ul OneDrive.
  • se conecteze cu e-mailul de serviciu şi cel personal în timp ce se află în mişcare, prin intermediul aplicaţiei Microsoft Outlook incorporate.
  • scoată în evidenţă fotografii şi materiale video sau să fie mai productivi când lucrează cu documente Office pe ecranul qHD larg, de 5 inci.
  • aleagă fundaluri mai relevante sau să adauge mai mulţi prieteni în cadrul apelurilor video prin Skype cu ajutorul camerei foto frontale cu unghi larg de 5MP.
  • nu rateze niciodată un apel sau un text şi poată fi apelat pe ambele carduri SIM oricând, cu ajutorul Smart Dual SIM pentru flexibilitate maximală.

“Lumia 535 vine cu propunerea noastră “5x5x5″,” a declarat Jo Harlow, Corporate Vice President for Phones la Microsoft. “Inovaţia ar trebui să fie accesibilă oricui, iar noi realizăm acest deziderat prin oferirea gratuită a celor mai bune servicii integrate Microsoft, imediat după scoaterea dispozitivului din cutie, precum şi prin intermediul camerei foto frontale cu unghi larg de 5MP şi a ecranului qH de 5 inci – totul la un preţ pe care şi-l poate permite multă lume”.

Lumia 535 şi 535 Dual SIM vor începe să fie comercializate pe piețele cheie în noiembrie 2014 și vor fi disponibile în culorile verde aprins, portocaliu aprins, alb, cenuşiu închis, cyan şi negru. Preţurile pentru Lumia 535 şi Lumia 535 Dual SIM vor diferi de la piaţă la piaţă şi de la operator la operator, dar se estimează că se vor situa în jurul a 110 Euro, înainte de taxe şi subvenţii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button