BusinessMarketing & Advertising

Meli Melo Paris anunta modificarea programului magazinelor

Meli Melo Paris anunta modificarea programului de functionare a magazinelor pentru urmatoarea perioada, in contextul pandemiei de coronavirus care afecteaza tara noastra.

Programul se adapteaza masurilor de igiena si dezinfectare luate in magazine, din dorinta de a asigura spatii cat mai sigure atat pentru clienti cat si pentru angajati.

Astfel, magazinele din centrele comerciale vor fi deschise intre orele 12.00 – 20.00 (se recomanda in prealabil si verificarea programului de functionare a centrelor comerciale), iar magazinele stradale, intre orele 11.00 – 19.00. Aceste intervale orare vor permite sa fie luate toate masurile de preventie si limitare a expunerii.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button