AccesoriiFashionTrendsTrends by M

Meli Melo lanseaza manifestul „anti-etichetă”

Meli Melo lansează noua colecție SS’22 și te provoacă să fii autentică, printr-o campanie „anti-etichetă”.

Meli Melo România invită publicul feminin să descopere noua colecție primăvară-vară și odată cu ea, să redescopere plăcerea și bucuria shopping-ului. Printr-un manifest „anti-etichetă”, Meli Melo reamintește că alegerea accesoriilor ar trebui să fie ceva plăcut și că nu trebuie să eziți să-ți cumperi ce-ți place, din teama de a nu greși. Noua colecție e alcătuită din accesorii și piese vestimentare în modele variate și culori puternice, potrivite diferitelor momente în care vrei să te simți bine în pielea ta.

Campania „anti-etichetă” este o invitație pentru toate femeile să fie autentice, să uite de „așa trebuie” și să aibă încredere în stilul lor. Un manifest anti-reguli, anti-colierul must-have, anti-ce spune geanta despre tine, anti-toate regulile pe care le citim în revistele pentru femei sau pe internet și cu care de multe ori nu rezonăm.

Mesajul Meli Melo pornește de la ideea că accesoriile ar trebui să fie întotdeauna fun, fără să le iei prea mult în serios. Pentru că o geantă nu îți poate ruina o întâlnire și nici modelul inelului de pe deget nu reprezintă o carte de vizită.

Meli Melo este un brand care se reinventează constant, un brand despre imaginație, creativitate și fun. Bijuteriile și accesoriile Meli Melo îți dau libertatea de a te exprima, a experimenta, a-ți căuta stilul preferat. De aici vine și mesajul noii colecții, un mesaj pe care noi îl considerăm relevant pentru fete și femei mature deopotrivă, care nu cad victimă trendurilor, aleg inteligent și asumat – Laura Nicolau, PR & Marketing Manager Meli Melo Paris.

Pentru mai multe detalii despre campania „anti-etichetă” și noua colecție de accesorii și piese vestimentare SS’22, te așteptăm pe campanii.melimelo.ro. De asemenea, am pregătit o serie de provocări în online, pe canalele Facebook și Instagram ale Meli Melo. Te așteptăm să împărtășești cu noi un exemplu anti-etichetă din viața ta și poți câștiga premii din noua colecție!

Colecția de primăvară-vară Meli Melo este disponibilă în rețeaua de magazine din țară (București, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Târgoviște, Timișoara,) și online, pe www.melimeloparis.ro.

Meli Melo este cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii din România, pentru publicul feminin, fiind prezentă în marile orașe din țară, dar și din Republica Moldova. De aproximativ 5 ani, și-a extins activitatea și în domeniul home & deco.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button