BusinessMarketing & Advertising

McDonald’s, cafea și McToast din partea casei pentru cadrele didactice!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, McDonald’s® România invită toate cadrele didactice din țară în orice restaurant McDonald’s® pentru a se bucura de o cafea și un McToast®, în semn de recunoștință pentru pasiunea și devotamentul cu care își desfășoară activitatea.

Astfel, pe 5 și 6 octombrie, educatorii, învățătorii și profesorii sunt așteptați în toate restaurantele din țară, inclusiv la McDrive®, cu o băutură caldă și un McToast® din partea echipei McDonald’s®.

Cadrele didactice din România se pot bucura de această ofertă specială, optând pentru Americano 180 ml, Cappuccino 200 ml sau Espresso 60 ml și un sandviș McToast®, în intervalul 06:00-22:00, în funcție de programul fiecărui restaurant și în limita stocului disponibil.

„În această zi, dorim să oferim cadrelor didactice din țară o mică dovadă a aprecierii noastre și să subliniem importanța rolului lor în societate. Mulțumim profesorilor pentru implicarea, profesionalismul și efortul lor constant în modelarea tinerelor generații.”, a declarat Elena Goți, Manager de Comunicare Premier Restaurants România.

Prin această inițiativă, McDonald’s® dorește să exprime recunoștința față de eforturile tuturor profesorilor care fac posibil progresul educațional în România.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 98 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 52 restaurante cu McDrive® și 54 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button