Gadget

Mausul de gaming Genius Gila, câștigătorul premiului Best Choice la COMPUTEX 2013

genius gilaMausul Genius Gila, aflat în portofoliul Genius, unul dintre cei mai mari producători de echipamente periferice din lume, cu tehnologie laser, din seria de gaming GX, destinată jocurilor MMO/ RTS, a primit premiul COMPUTEX 2013 “Best Choice,” la categoria „Periferice și Accesorii.”

Principalele criterii de selecție au fost funcționalitatea, inovația și adaptabilitatea la diverse piețe de desfacere.

Gila este un maus profesional de gaming cu tehnologie laser și 12 butoane programabile. Posibilitatea de a seta nivelul DPI între 200 și 8200 conferă libertate de mișcare incredibilă în timpul jocului, mai ales în urmăriri și întoarceri bruște. În plus, funcția “Sniper” permite o maximă acuratețe în situații care necesită zoom, prin micșorarea nivelului DPI prin simpla apăsare a unui buton. Gila poate fi mausul perfect atât pentru jucătorii de MMO/RTS, cât şi pentru cei de jocuri de tip FPS, graţie posibilităţii de a activa sau dezactiva funcţia “Angle Snapping.”

Gamerii beneficiază de opțiuni care includ “Button Assignment,” “Macro Management” și sistem de iluminare cu 16 milioane de nuanțe. Mausul dispune de asemenea de greutate ajustabilă, în funcție de activitate, putându-se adăuga sau elimina greutăți de 4,5 grame, pentru confort și performanță în timpul jocului.

“Gila reprezintă vîrful de gamă pentru seria de gaming GX datorită gradului mare de adaptabilitate, care oferă o experiență de gaming unică, la un nivel de performanță foarte ridicat. De aceea, suntem încântați de distincția COMPUTEX 2013 Best Choice.” a declarat Jim Huang, Product Manager.

Mausul Gila va fi prezent la standul Genius din cadrul COMPUTEX Taipei, care are loc în perioada 4-8 iunie. Standul Genius este poziționat în Nangang Exhibition Hall 4F, spațiul #L0631A.

Inovațiile recente care vor fi de asemenea prezente la stand sunt cele din Seria Ring: Ring Presenter, Ring Mouse 2 și Ring Pointer, care aduc funcționalitatea unui maus și/sau a unui presenter în forma unui inel.

De asemenea, urmând acest trend al produselor hibrid, Genius va prezenta produse inovatoare precum:

  • Energy Mouse – un maus wireless care poate îndeplini funcția de sursă de energie externă, cu o baterie Li-polimer de capacitate 2400mAh, care permite încărcarea dispozitivelor mobile
  • Speaker Mouse – un maus care poate fi utilizat și drept sistem audio 2.1
  • Cam Mouse – un maus care devine o cameră cu funcții de scanare QR code, upload instant etc
  • Traveler D6600 – un maus wireless care permite comutarea controlului între două PC-uri cu o simplă apăsare de buton
  • Transbar – un sistem audio 2.1 portabil, cu tehnologie Bluetooth, care se transformă în suport pentru tabletă sau smartphone.

Noutăți în seria de gaming GX

Genius va prezenta în cadrul COMPUTEX și două noutăți din gama GX: tastatura Manticore, câștigătoare a premiului COMPUTEX d&i și Zabius, căști de gaming compatibile cu PC, Mac, PS3 și Xbox 360.

La standul din cadrul COMPUTEX 2013, Genius va realiza demonstrații practice pentru întreaga linie de produse – periferice pentru smartphone și tabletă, unele dintre cele mai ușoare tastaturi pentru AndroidTM și Apple Bluetooth, tablete grafice profesionale, dispozitive audio, camere digitale, camcordere, precum și alte accesorii de gaming.

Creat de către KYE Systems Corp. în 1983, Genius oferă produse pentru PC precum mausuri pentru computer, tastaturi, camere web şi de securitate, difuzoare, periferice pentru jocuri, telecomenzi, căşti, camere foto digitale, rame foto digitale. Gama de produse electronice pentru consumatori de la Genius include şi accesorii pentru telefoanele mobile, căşti Bluetooth şi difuzoare pentru iPod. În ultimii ani, Genius a fost recunoscut drept unul dintre brand-urile taiwaneze din Top 20 internaţional.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button