Home & DecoLife&Style

Marks & Spencer prezintă noile colecții de accesorii și decorațiuni pentru casă

Crăciunul acesta Marks & Spencer propune o întreagă colecție de accesorii și decorațiuni pentru casă, pentru o notă festivă specifică sărbătorilor de iarnă. De la ghirlande, până la coronițe cu flori, Marks & Spencer oferă o gamă uimitoare de decorațiuni, pentru a crea o atmosferă magică, cu iz de poveste.

Pe lângă clasica combinație de roșu, auriu și verde, Marks & Spencer vine în atenția clienților săi cu o nouă abordare, Merry & Bright, după cum sugerează și titlul, este un amestec vesel de roz, galben și verde neon, perfect pentru decorațiuni suspendate care schimbă întreg decorul casei.

Festive Maximalist este, de asemenea, un motiv care inspiră la micile bucurii de moment, cu globuri supradimensionate, coronițe clasice de Crăciun și ghirlande metalice, care adaugă o notă de magie șemineurilor, ferestrelor și holurilor, precum în povești. Totodată, sfeșnicele strălucitoare sau conurile de pin aurii sunt și ele prezente în colecție, oferind un plus de efect și farmec în ceea ce privește partea estetică.

Pentru iubitorii stilului scandinav, colecția Nordic Craft îmbrățișează blândețea naturii, cu decorațiuni suspendate din ghindă pictată, alături de elemente ale pădurii și accesorii strălucitoare, pentru un design simplu, dar de efect.

Pentru că vorbim despre sărbătorile de iarnă, nu îl putem uita pe Moș Crăciun, căruia i-am destinat o gamă proprie, numită Atelierul lui Moș Crăciun. O colecție cu spărgători de nuci și brazi în miniatură, acoperiți de zăpadă, pentru a te purta într-o călătorie în perioada copilăriei, unde sărbătorile de iarnă erau așteptate cu mult entuziasm și nerăbdare.

Aromele acestui sezon sunt transpuse într-o serie de lumânări parfumate cu scorțișoară, tămâie și smirnă, iar colecția Light up Candle are mai multe opțiuni ca niciodată, împreună cu parfumurile din gamele Apothecary și Library of Scent. Atât lumânările, cât și seturile de difuzoare de stuf pot fi găsite în cutii cu design festiv, fiind cadoul perfect pentru cei dragi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button