Going OutLife&Style

Life & Style: Tazovsky, vacanta ta de dupa munca

eveniment_tazovsky_lowres (15)Pentru ca a te bucura de viata inseamna a te bucura de momentele importante alaturi de oamenii apropiati, inceputul verii este ocazia perfecta pentru un moment de destindere alaturi de o vodka distilata de 7 ori, Tazovsky Vodka.

Tazovsky Vodka te ajuta sa iti inchei ziua intr-o atmosfera relaxata alaturi de colegi si prieteni pe terasa Barletto, marcand astfel incheierea campaniei dedicata barbatilor adevarati: “Tazovsky rasplateste barbatii adevarati.” Primavara aceasta, Tazovsky Vodka a premiat un barbat norocos: Dan Daniel Creanga (foto) din Buzau, care apreciaza gustul pentru vodka echilibrata, cu o Skoda Rapid, o masina de familie, insa eleganta totodata.

Dan Daniel Creanga si Skoda Rapid 1Alegerea barbatilor cu personalitate si caracter,  Tazovsky Vodka este bautura masculina prin excelenta pentru barbatii ce reusesc sa-si distileze constant alegerile si sa devina mereu mai buni- eroii de zi cu zi.

Conceputa dupa o reteta traditionala Ruseasca, Tazovsky Vodka transforma cele mai pure cereale intr-o bautura perfect echilibrata, prin distilarea de sapte ori. Folosind una dintre cele mai moderne tehnologii, denumita sugestiv “distilare inteligenta”, Tazovsky este vodka ce a continuat sa se imbunatateasca constant, devenind mereu mai rafinata, mai pura si mai fina, ajungand la perfectiune.

Prezent pe piata din 2007 si parte din grupul Photos Photiades Distributors, PPD Romania este cel mai important distribuitor de bauturi spirtoase premium. Prin intermediul unor parteneriate strategice cu producatori de renume precum Diageo sau Grupul Campari, PPD Romania gestioneaza cel mai mare portofoliu de bauturi spirtoase premium si super-premium de pe piata locala, care cuprinde peste 35 de branduri de renume mondial.

Photos Photiades Group (PPG), infiintat cu 70 de ani in urma, are o experienta impresionanta in vanzari, marketing si distributie pentru branduri de renume international din industria de alcool si marci non-alcoolice. PPG este prezent in Romania, Grecia, Cipru, Croatia si Slovenia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button