GadgetSmartphone

LG își prezintă noul flagship pe 28 aprilie

Sud-coreenii de la LG, una dintre cele mai mari companii de pe segmentul productiei de smartphone-uri, au trimis invitații pentru o serie de evenimente ce vor avea loc concomitent în New York, Londra, Paris, Seul, Singapore și Istanbul.

Toate vor avea loc pe 28 aprilie și sunt menite să anunțe noul flagship cu care compania va defila în 2015.

LG a ales ca principal teaser pentru acest eveniment major 2 linii de text în care atenția ne este imediat atrasa de singura literă în bold, “G”, care aduce foarte bine cu simbolul folosit de companie pentru una dintre cele mai populare linii ale sale: seria G. “See the Great. Feel the Great” ne spun cei de la LG și ne așteaptă să descoperim cel mai nou smartphone din portofoliu.

 LG G3, disponibil în România la un preț de 2.699 lei

În luna mai a anului trecut, compania a lansat smartphone-ul G3 – într-un eveniment care a avut loc tot în 6 orașe din întreaga lume -, după ce a trimis o invitație cu indicii similare. LG G3 a fost remarcat de experți din industrie pentru inovația privind display-ul, camera foto, design-ul și caracteristicile UX. Dezvoltat pornind de la conceptul “Simplu este noul smart”, LG G3 încorporează cele mai performante tehnologii, oferind utilizatorilor o experiență de utilizare mult mai simplă și mai ușoară.

LG intră în liga mare cu noul smartphone G3

Așteptăm cu mare interes noutățile LG!

Related Articles

2 Comments

  1. Bravo, LG. Remarcabila preocuparea lor, iar ideea cu evenimentul concomitent din 6 orase e pe cat de interesdant, pe atat de eficienta. Sunt sigura ca LG isi va face un loc binemeritat pe piata.

  2. Am avut impresia ca pretul la lg g3 a mai scazut putin in momentul actual, dar probabil de unde il iei. dar am auzit lucruri bune despre lg g3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button