GadgetSmartphoneTrends

LG, eleganță la superlativ. Cum arată și ce specificații are LG G4, noul flagship al companiei?

Într-un eveniment care a avut loc concomitent în New York, Singapore, Paros, Londra, Istanbul și Seul, sud-coreenii de la LG, unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume, și-a lansat noua generație de telefoane mobile inteligente, LG G4.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, 4.000 de clienți din întreaga lume vor putea experimenta succesorul lui G3. Astfel, LG lansează o campanie prin care vrea să testeze experiența pe care o vor avea consumatorii care folosesc cel mai nou device al său.

Odată cu lansarea celui mai nou smartphone din portofoliu, LG a acordat o atenție sporită materialelor pe care le-a folosit. Astfel, LG G4 are disponibile carcase în 6 variante de culoare, acestea fiind realizate integral din piele lucrată manual și colorată cu vopseluri vegetale, fără chimicale. Designul LG G4 este definit de acel Slim Arc evidențiat cel mai bine pe ecranul ușor curbat al gadgetului. În plus, Slim Arc oferă cu 20% mai multă rezistență decât un smartphone cu ecran plat în cazul căzăturilor, totodată, telefonul fiind mult mai ușor de manevrat.

“Am vrut să le oferim consumatorilor un dispozitiv centrat pe nevoile lor, care să combine sensibilitățile analoage cu tehnologia care furnizează performanțe reale. De la design la cameră, de la display la UX, acesta e cel mai ambițios telefon pe care l-am creat vreodată”, a declarat Juno Cho, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications.

LG G4 este echipat cu o cameră foto de 16 MP ideală pentru captarea unor imagini perfecte chiar și în condiții nefavorabile de lumină scăzută, aceasta având lentile cu larg unghi de deschidere  F1.8 care oferă cu 80% mai lumină către senzori.

Telefonul are un ecran de 5,5 inci IPS Quantum Display, o baterie de 3.000 mAh, un procesor Qualcomm Snapdragon 808 și rulează sistemul de operare Android 5.1, Lollipop.

Noul flagship al LG este disponibil din 29 aprilie în Coreea, urmând ca în scurt timp să fie prezent în portofoliile operatorilor telecom din întreaga lume.

 G4_Genuine_Leather_500

Key Specifications:

■ Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 808 Processorwith X10 LTE

■ Display: 5.5-inch Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440, 538ppi)

■ Memory: 32GB eMMC ROM, 3GB LPDDR3 RAM / microSD slot

■ Camera: Rear 16MP with F1.8 Aperture / OIS 2.0 / Front 8MP

■ Battery: 3,000mAh (removable)

■ Operating System: Android 5.1 Lollipop

■ Size: 148.9 x 76.1 x 6.3 – 9.8mm

■ Weight: 155g

■ Network: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)

■ Connectivity: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1LE / NFC / USB 2.0

■ Colors: [Ceramic] Metallic Gray / Ceramic White / Shiny Gold /

[Genuine Leather] Black / Brown / Red / Sky Blue / Beige / Yellow

■ Other: Manual Mode / Gesture Interval Shot / Quick Shot

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button