Parenting

Let’s Do It, Romania! si EKKO lanseaza in scoli o campanie de reutilizare a mobilierului

scoala mea verdeCampania creata de echipa „Let’s Do It, Romania!” in parteneriat cu EKKO Romania  va insemna colectarea si donarea de mobilier pentru scolile castigatoare in cadrul proiectului national „Scoala Mea Verde”.

Scopul proiectului este de a imbunatati una dintre cele mai serioase probleme cu care se confrunta scolile: mobilierul degradat.

Parteneriatul a debutat cu o donatie de 21 de corpuri de mobilier constand in birouri, dulapuri si roll-boxes pentru sali de clasa si laboratoare. EKKO este unul dintre principalii furnizori de solutii personalizate si integrate pentru compartamentari ale spatiilor de lucru si se va ocupa in mod responsabil de reutilizarea mobilierului folosit de clientii companiei.

“Cunoastem situatia in care se afla sistemul educational romanesc si ne dorim ca, prin implicarea noastra alaturi de « Let’s Do It, Romania!», sa imbunatatim conditiile si calitatea invatamantului romanesc. Mediul privat poate sa dea o mana de ajutor invatamantului din Romania, incercand sa rezolve probleme punctuale, cum ar fi mobilierul in cazul nostru, iar asta este ceea ce ne propunem prin aceasta colaborare”, a declarat Razvan Murad, General Manager EKKO Romania.

Portofoliul EKKO cuprinde si servicii de project management si site management, precum si instalarea diferitelor tipuri de partitii, instalarea de retele electrice si de date. In plus, in functie de solicitarile in cauza, compania ofera si servicii de amenajari pardoseli si servicii de relocare.

“Suntem bucurosi sa demaram o astfel de campanie, pentru ca am intalnit foarte multe scoli care au nevoie de mobilier nou. Parteneriatul pe care l-am incheiat va acoperi cu siguranta o parte din nevoile scolilor implicate in proiectul « Scoala Mea Verde ». Aceasta forma de implicare a companiilor in proiecte de responsabilitate sociala este un exemplu demn de urmat. Ne dorim ca un numar cat mai mare de companii sa adopte o astfel de sustinere, care reprezinta o contributie semnificativa la imbunatatirea sisistemului educational”, a adaugat Andrei Cosuleanu, Director Executiv « Let’s Do It, Romania! »

« Scoala Mea Verde » este un proiect initiat de echipa « Let’s Do It, Romania! », care isi propune incurajarea elevilor in initiative de protectie a mediului. Proiectul consta intr-un concurs adresat scolilor, care, prin intermediul actiunilor propuse, au putut castiga o renovare eco-friendly. In 2013, au fost selectate 5 scoli pentru renovari, renovari care vor avea loc in perioada 2014/2015. In cadrul concursului organizat pentru transformarea scolii intr-una verde, au fost implicati la nivel national 23160 elevi, 1173 cadre didactice, 7372 parinti si au fost colectate 124 de tone deseuri reciclabile.

EKKO Group (EKKO) a aparut pe piata romaneasca in 2002 aflandu-se intr-o dezvoltare si diversificare continua a gamei de produse, respectiv servicii, prezente in portofoliul companiei. Compania se ocupa de amenajari interioare atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button