GadgetTrends

Lansare globală pentru Canon Océ ColorWave 900 la FESPA 2013

ColorWave 900Canon Europe ridică producţia de mare viteză la un nou nivel pe segmentul formatelor mari, odată cu lansarea modelului Océ ColorWave 900. Acest echipament color digital este capabil să imprime la viteze de până la 15 ori mai mari decât orice sistem inkjet disponibil pe piaţă. Vizitatorii standului Canon la FESPA 2013, Londra, vor fi primii care vor putea vedea debutul Océ ColorWave 900.

Deşi a pornit ca un produs-concept, “Project Velocity” – prezentat pentru prima dată la drupa 2012 – Océ ColorWave 900 micşorează semnificativ diferenţele dintre sistemele digitale inkjet şi tehnologia tradiţională offset. Proiectată pentru domenii precum GA, CAD şi GIS, aceasta oferă o serie importantă de beneficii: productivitate, flux de lucru de top şi costuri de mentenanţă scăzute, plus flexibilitate sporită pentru lucrări rapide şi personalizate.

Cu ajutorul tehnologiei inkjet Memjet, Océ ColorWave 900 oferă o viteză de imprimare brută de peste 1.100 metri pătraţi pe oră şi poate imprima înălţimea echivalentă a Turnului Eiffel în doar o jumătate de oră. Eliberând 3,4 miliarde de picături de 1,2 picolitri de cerneală pe secundă, maşina produce materiale cu rezoluţii de 1600×1600 dpi.

Cu o lăţime de 42” (106,7 cm), Océ ColorWave 900 încorporează şase role de suport tipografic a căror utilitate a fost demonstrată de echipamentele Océ ColorWave 600/650, oferind astfel o capacitate totală impresionantă, de 1200 de metri (200 de metri per rolă). Imprimatul este tăiat şi livrat – uscat şi gata pentru folosire – într-o unitate de stivurire de mare capacitate, ce beneficiază de două tăvi de livrare  şi descărcare simultane, pentru a maximiza timpul de lucru şi pentru a creşte productivitatea.

Managementul de culoare flexibil şi software-ul pentru un flux de lucru profesional sunt disponibile atât prin controllerul Océ PowerM©, cât şi prin software-ul de imprimare ONYX Thrive™. De asemenea, cu o interfaţă intuitivă pe ecran tactil, se îmbunătăţeşte uzabilitatea şi se simplifică sarcinile de rutină, economisind timp şi reducând greşelile.

Bart Geraads, European Production Print Group Director, Technical Documents Systems (TDS) & Display Graphics Systems (DGS), Canon Europe: “Încă de când am prezentat conceptul, anul trecut, am început să îmbunătăţim modelul Océ ColorWave 900 pentru a ne asigura că oferim o soluţie care le oferă cele mai bune rezultate furnizorilor de soluţii de imprimare pe segmentul de format mare.

Clienţii ne-au spus care sunt nevoile lor de la un echipament color de format mare şi sunt foarte încântat că, acum, le putem arăta răspunsul nostru la cerinţele lor. Portofoliul bogat al Canon pe segmentul de tehnologii pentru acest format face din companie partenerul ideal pentru orice furnizor de soluţii de imprimare care vrea să-şi diversifice oferta, să iasă în evidenţă şi să îşi crească afacerea pe termen lung.”

Ideală pentru o gamă largă de aplicaţii, precum point-of-sale (POS), expoziţii şi materiale pentru târguri, semnalistică pentru podele sau case de marcat, desene tehnice şi hărţi, Océ ColorWave 900 este o propunere atractivă pentru cei care se află în căutarea unei imprimante de format mare. De asemenea, echipamentul este potrivit pentru aceia care doresc să crească semnificativ volumele, dar şi pentru persoanele care îşi doresc o imprimantă comercială puternică şi economică sau îşi propun să exploreze noi canale de creştere a veniturilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button