Gadget

Jucați Ice Age Village sau Asphalt 7: Heat? Atunci ați contribuit la veniturile Gameloft

gameloft-theoregontrailGameloft, liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultimă generație și console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), a înregistrat o cifră de afaceri de 57,7 milioane de euro în trimestrul al IV-lea al anului trecut, în creștere cu 23% comparativ cu perioada similară a anului anterior.

În ceea ce privește rezultatul total al 2012, acesta a atins valoarea de 208,3 milioane de euro, cu 27% mai mult decât în anul precedent.

“Succesul semnificativ de care s-au bucurat jocuri recent lansate, cum sunt Modern Combat 4: Zero Hour, World at Arms, My Little Pony si PLAYMOBIL Pirates, precum și longevitatea unor  titluri ca Ice Age Village, Order & Chaos Online, The Amazing Spider-Man și Asphalt 7: Heat au contribuit la performanța companiei în cel de-al patrulea trimestru din 2012”, au declarat reprezentanții Gameloft.

Potrivit reprezentanților companiei, creșterea este sporită de succesul masiv al jocurilor Gameloft pe smartphone-uri și tablete. Astfel, în trimestrul VI al anului trecut, vânzările pe segmentul telefoanelor de tip smartphone și tablete au crescut cu 66%, reprezentând un procent de 56% din vânzările totale, în comparație cu 41% în trimestrul al IV-lea din 2011.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button