BusinessStartup

Investiții de câte 5.000 de euro pentru participanţii acceleratorului “60 days challenge”

Acceleratorul-afacerilor-cu-impact-socialThe HUB Bucharest a ajuns la un acord cu diferiți investitori (cum este exemplul lui Dragoș Nicolaescu, Marian Popa și Matei Dumitrecu) pentru atragerea de fonduri în cuantum de 5.000 de euro pentru fiecare participant la “60 days challenge”, un accelerator dedicat afacerilor cu impact social.

Lansat la finalul lunii aprilie de The HUB Bucharest și compania olandeză de consultanță Business Models Inc., proiectul “60 days challenge” îşi propune ca pe parcursul a 60 de zile, să ajute 25 de antreprenori în a-și dezvolta afacerile sociale indiferent că se află la stadiul de idee, s-au lansat deja pe piață ori își doresc extinderea operațiunilor, iar la final, în cadrul unei sesiuni de pitching, să întâlnească potențiali investitori.

Citiţi mai multe informaţii aici.

Pentru susținerea workshopurilor din cadrul “60 days challenge” sunt deja confirmați Patrick van der Pijl, (Business Models Inc.), Stefan Teodorescu (Ursus Breweries Romania), Andreea Teodorescu (Strategis), Florin Stoleriu (Sales Advisor), Mihaela Teleman (Accountes), Mirela Roșu (avocat), Andrei Roșca și Alex Negrea (Spada), Marius Tudosiei (Băcănia Veche).

În cadrul programului participanții vor avea ocazia să participe la workshopuri săptămânale susținute de experți în domeniu pe teme precum: marketing și poziționare, management financiar, relațiile cu clienții,  comunicare și să descopere pe teren cum funcționează o astfel de afacere. Diferiți oameni de afaceri și antreprenori vor fi disponibili pentru întâlniri de coaching, iar The HUB Bucharest le va fi gazdă pe toată durata programului atât ca spațiu de lucru, cât și de întâlniri.

Pentru detalii suplimentare și înscrierea în accelerator cei interesați pot accesa pagina de internet a programului http://bucharest.the-hub.net/60-days-challenge.

Comunitatea The HUB Bucharest strânge laolaltă antreprenori, freelanceri, membri ai ONG-urilor și reprezentanți ai mediului corporate care aleg să colaboreze indiferent de domeniu, sector sau expertiză profesională, creând astfel un mediu în care șansele de reușită și viteza de dezvoltare a proiectelor în care sunt implicați crește semnificativ.

Membrii The HUB au la dispoziție un spațiu de lucru creativ, cu toate facilitățile necesare, împărțit pe zone pentru întâlniri informale și ședințe de lucru private. Un alt beneficiu este accesul la o comunitate de peste 150 de membri din România, precum și la cei peste 6000 de membri la nivel global. The Hub Bucharest organizează evenimente de networking, învățare, business support, și inspirație.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button