Parenting

Internship-uri de vara in cadrul agentiei ATELIER SAPTE

studentsATELIER SAPTE, agentie de comunicare integrata, specializata in construirea de interactiuni cross-channel intre branduri si audienta acestora, lanseaza un program de internship pentru studentii care sunt membri ai organizatiei PRIME si isi doresc o cariera in comunicare, publicitate sau marketing experential.

Programul de internship se deruleaza in perioada iulie – august 2013, iar studentii pot opta pentru doua saptamani de practica intensiva in departamentele de creatie, strategie, PR sau client service din cadrul ATELIER SAPTE.

Laura SincaAm ales sa dedicam acest program de internship studentilor la comunicare care au calitatea de a fi membri PRIME, luand in calcul eforturile si pasiunea de care au dat dovada in mod constant in derularea unor initiative curajoase, ce merita aprecierea specialistilor din comunicare. Ne bucura faptul ca, in cei 16 ani de experienta PRIME Romania, entuziasmul acestora nu a scazut, ci dimpotriva, devin mult mai responsabili pentru viitorul lor si implicit pentru viitorul industriei din care vor face parte”

Laura Sinca, Business Unit Manager ATELIER SAPTE

Asociatia studenteasca PRIME este prezenta in mai multe tari europene printre care se numara Romania, Slovenia, Italia si Spania. In Romania, PRIME are o experienta de 16 ani si este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din tara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button