Going OutLife&Style

Internship de la Tradeville pentru studentii de la ASE

Group Of Teenage Students Sitting Outside On College Steps Using Mobile PhoneCasa de brokeraj Tradeville participa la a 2-a editie a Targului ASE Job & Internship Fair organizat de Academia de Studii Economice Bucuresti, in cadrul caruia ofera studentilor opotunitatea de a  lucra intr-una din companiile aflate in top zece al intermediarilor  de la BVB si alaturi de cea mai inovativa si dinamica echipa de pe piata locala de capital. Studentii au posibilitatea de a face practica in cadrul a patru departamente – marketing, IT, analiza si vanzari –, iar absolventii pot concura pentru unul din cele doua posturi de front-desk sau pentru pozitia de asistent marketing.

Programul de internship deschis de Tradeville cuprinde posturi de intern in 4 dintre cele mai importante departamente ale companiei: departamentul de vanzari, analiza, comunicare sub si IT.

Programul are ca scop principal investitia in tineri bine pregatiti, deschisi si inovativi, ce pot fi integrati dupa terminarea studiilor in domeniul bursier. Cu o echipa formata majoritar din absolventi ASE, stim cat de important este ca la finalizarea studiilor sa ai in CV cat mai multe participari la programe de voluntariat sau internship. Experienta internship-urilor este contactul necesar al studentilor cu realitatea si Tradeville vine in sprijinul celor care vor sa testeze daca piata de capital este domeniul in care vor sa activeze. Tinerii vor invata de la colegii cu experienta si vor interactiona cu investitorii astfel incat sa aiba o tranzitie lina de la student la profesionist”, explica Victor Stanila, PR Manager din cadrul Tradeville.

Programul de internship este gandit astfel incat sa ofere cat mai multor studenti oportunitatea de a participa. El prevede o perioada de practica de pana la 90 de zile, iar timpul de lucru va fi organizat in functie de orarul studentului 4 sau 6 ore/zi, stabilit in comun cu tutorele ce ii va fi alocat. „Programul este astfel conceput pentru ca atunci cand formezi echipele cu tineri curiosi, care au mereu intrebari, alaturi de angajati cu experienta, care cunosc deja piata, rezulta o combinatie care aduce inovatie, Iar Tradeville a fost cel mai inovator intermediar: a dezvoltat in-house prima platforma de tranzactionare, programatorii nostri au creat primele aplicatii de tranzactionare la BVB, iar divizia de asset management a listat primul ETF romanesc”, explica Victor Stanila.

Pe langa programul de internship, Tradeville deschide 2 noi pozitii in departamentul de front desk pentru tinerii absolventi la ASE si una la marketing. Pentru participantii care demonstreaza abilitati deosebite la indeplinirea sarcinilor trasate, exista posibilitatea de dezvoltare in cadrul companiei. „Recrutarea este un proces pe care il tratam cu multa seriozitate in cadrul companiei, pentru ca recrutam oameni care vor face cariera, si nu un simplu job. Sunt apreciate drept calitati generale buna capacitate de organizare a muncii, atentia la detalii, automotivarea”, a precizat Victor Stanila. Astfel, dintre participantii la targul de la ASE, vor fi selectati 3 oameni care se vor alatura echipei Tradeville.

Intalnire cu specialistii Tradeville

In cea de-a 2-a zi a targului, 2 specialisti din cadrul Tradeville, Mihai Nichisoiu – analist piete internationale si Andrei Ciubotaru – senior broker vor sustine un workshop pentru participantii care vor sa afle mai multe despre jobul din cadrul unei case de brokeraj.

Tinerii interesati de o cariera in domeniul bursier vor avea ocazia sa asiste la prezentarile sustinute de Tradeville, ocazie cu care vor afla care este cheia succesului in profesia de broker sau analist de la doi membri ai echipei Tradeville care vor vorbi despre experienta lor. Totodata vor avea ocazia sa vada dinamismul unei platforme de tranzactionare si cum se realizeaza o tranzactie pe piata de capital.

Participantii pot aplica pentru unul din posturile disponibile in programul de internship fie la standul Tradeville din cadrul workshopului, fie ulterior la adresa internship@tradeville.eu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button